____opel sintRA____

ender rastlanan bi araç.satın alıcaksanız parça ve bakım sıkıntısı yaşayabilirsiniz.ama siz bilirsiniz tabii.

aracın 3 yıllık bi seri üretim bandından geçmişliği var, yeni model üzerinde çalışmalar devam ediyor :) ancak eğer konu bu aracı almalı mıyım ise yok, alınmaz zaten çok az var, parça sıkıntısı çekersiniz, ayrıca çoğu kişinin hatta opelim.netteki arkadaşların bile bilmediğini düşünürseniz sonrasında aracı elden çıkartmanız baya bi zor olacaktır. :)

zamanının iyi Large-MPV lerindendi ama yeni modeli gelene kadar bu sınıfta bi boşluğu var OPELin.

gurbetçilerin haricinde görmedim bu araçtan tr plaka yok denecek kadar azdır heralde

VW Sharan ı piyasaya çıkarırken sanırım Sintra dan feyz almıştı. Ama bu sınıf avrupa da o dönem pek az satıldığı için Opel pazarlamacıları daha kolay satabilecekleri daha ufak bir araç olan Zafira ya yüklendiler. Sintra şu anda yeniden TR de piyasaya sürülse, gene tutmaz, çünkü kasa ağır ve büyük, motor aynı şekilde.
Amerika da ise zaten normal bir aile arabası sintra boyutlarında :D orada zaten satılıyor bu kasada araçlar. Ama TR ye geleceğini sanmam. Zafira yı bile elden çıkarmanın ne kadar zor olduğunu düşünürsek, bence Sintra alıcısıyla ömürlük bir araba olacaktır. ;)

tr de satılmıyodu zaten. yurt dışından geliyo hep. ama fena araç deil...

gurbetçilerin haricinde görmedim bu araçtan tr plaka yok denecek kadar azdır heralde

eski kasa zafira diyebiliriz.konsola ve direksiyona dikkat ettiyseniz vectra b yi andırıyo.bu arada Türkiye de gerçekten az özellikle de İstanbul da ama Yalova da 3 tane 77 plakalı var:)

astra'dan adaptasyon zafira değilde, vectradan adaptasyon zafira'yı andırıyor...

birşeyi çok merak ediyorum ben açıklamasını yapmış olmama rağmen yani verdiğim bilgileri doğru kabul etmiyorsunuz sanırım large MPV diyorum hala eski zafira diyorsunuz allah aşkına zafira kompakt MPV ne alakası var

Geri