Acaba kaç OPC sahibi üyemiz var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan başqan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
OPc Taksi

kacinci turbo icinde?
merak etdim taksiye kactane turbo gitcek diye?
let lerin turbo ve headerleri fazla dayanmiyor diye belli zaten.
100bine dogru yag yakiyor..
bakimli kulaninca let lerin turbosu 150binide deviriyor.

tafsiye leh nin turbosunu takilmasi.
onlar letin gibi fabrika hatali cikmadi.

ginede hos ve teksin zafile..
istanbulun neresinde senin durdun taksi duragi?

peder yaza dogru gine 6aylina gelcekler ve sürekli taksi kullaniyor..
opelden yoksuzluk cekmesin gidince :D

Beşiktaş Swissotel in taksisi.Turbo oriljinal turbosu.Bir kere 50 tl ye temizlettik şimdi canavar sorunsuz.Motoru olmek bılmıyor taksıde olmasına ragmen.gayet guzel ve herseyı yolunda sorunsuz bır arac.

opc taksı napıyo acele ısı olan musterılerımı yetırstırıyo anamadım :P

insignia 1.6 let

arkadaşlar servis satış sorumlusu ile yeni insignia 1.6 turbo (bizim motorla aynı diye geçiyor) deneyelim ve karşılaştıralım dedik..
ağırlık açısından insignia 100 kg daha ağır ama araç sürtünme katsayısı meri den daha iyi.. bid de şanzuman (1 ve 2) meri de çok kısa..
sonuç; ilkönce insignia yı kullandım 1- çok konforlu ve güzel bir araç (ki kullandığım araçta opc tamponlar vardı:D)
2- kesinlikle uzun yol aracı
3- maalesef meriye göre hantal kaldı.. çünkü esp devre dışında olmasına rağmen pati yaptıramadım.. benim araçta 3 te de pati görmüştüm..:D

sonra satış sorumlusu benim aracı aldı..
ilk sözü "abi bu araç manyak bişey yaa" oldu..
ve senin şu anda insignia alman için bi sebep yok dedi..

şaka bi yana.. insignia çok güzel bir araç sadece bizim let motoru nasıl kullanmışlar merakı..:) ama bence bu motora otomatik şanzıman lazım..

arkadaşlar servis satış sorumlusu ile yeni insignia 1.6 turbo (bizim motorla aynı diye geçiyor) deneyelim ve karşılaştıralım dedik..
ağırlık açısından insignia 100 kg daha ağır ama araç sürtünme katsayısı meri den daha iyi.. bid de şanzuman (1 ve 2) meri de çok kısa..
sonuç; ilkönce insignia yı kullandım 1- çok konforlu ve güzel bir araç (ki kullandığım araçta opc tamponlar vardı:D)
2- kesinlikle uzun yol aracı
3- maalesef meriye göre hantal kaldı.. çünkü esp devre dışında olmasına rağmen pati yaptıramadım.. benim araçta 3 te de pati görmüştüm..:D

sonra satış sorumlusu benim aracı aldı..
ilk sözü "abi bu araç manyak bişey yaa" oldu..
ve senin şu anda insignia alman için bi sebep yok dedi..

şaka bi yana.. insignia çok güzel bir araç sadece bizim let motoru nasıl kullanmışlar merakı..:) ama bence bu motora otomatik şanzıman lazım..

siz yapamamışsınız ya, Emre lastiklerin ... ağlattı :p :D
TC'yi kapattınız mı?

siz yapamamışsınız ya, Emre lastiklerin ... ağlattı :p :D
TC'yi kapattınız mı?

aynen kapattım ama..:)
uzun 1. ve 2.vites oranı performanstan iyi çalıyor..
kitap üzerinde bile.. 0-100 meri 8,2 sn insignia 8,9 sn..:D
ama bunu bizzat tespit etmek daha güzel..:good:
test konusu da burdaki servis sahibinin aracı ile benim aracı karşılaştırma muhabbetinden çıkmıştı..

ben de geldim aranıza :)

insignia daha ağır bir araç ve spordan çok konfor amaçlı yapılmış bence o yüzden 8,2 sn - 8,9 sn hızlanma farkımız var.
ama dikkat edelim aman "abisi" duymasın kızar haa insignia OPC var dimi 325 beygircik :D

Son düzenleme:
ben de geldim aranıza :)

insignia daha ağır bir araç ve spordan çok konfor amaçlı yapılmış bence o yüzden 8,2 sn - 8,9 sn hızlanma farkımız var.
ama dikkat edelim aman "abisi" duymasın kızar haa insignia OPC var dimi 325 beygircik :D

:kop::kop::kop:

o biraz zor.. türkiyede onu alcak kim varmış şaşarım..:eek:
keşke olsa.. ama merak etme benim kullandığım insignia da opc ön arka tampon vardı..
:D opc görünümlü insignia..:kop:

Son düzenleme:
corsa opc ye istediğim parçaları bulmakta acaip zorlanıyrm neden yok türkiyede bu araca göre parça nasıl iştir bu yardım edin az yükliyelim aracı:)

corsa opc ye istediğim parçaları bulmakta acaip zorlanıyrm neden yok türkiyede bu araca göre parça nasıl iştir bu yardım edin az yükliyelim aracı:)

hayırdır umut ne yükliceksin daha? :)
o işin sonu yok umut yüklersin ALIŞIRSIN yine yüklersin yine ALIŞIRSIN öyle gider yani bence boşver hiç kurcalama derim ben (tecrübeyle sabit).

bir de şöyle yapabilirsin arkaya 100-150 kiloluk Yük koy birkaç hafta öyle takıl hantal hantal sonra o yükü indir al sana modifiye :D nasıl fikir? ben buna "modifiye etkisi" diyorum patent de alcam :)

istediğiniz parçaları soyleyin ben getireyim sizde benden satın alın..

her ülkeden kolaylıkla ithalat yapabiliyorum..

Geri