Acaba kaç OPC sahibi üyemiz var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan başqan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
10 gün evvel tem otobanda bulgar plakalı asra opc gördüm ufaktan bi kapıştık 270 e kadar çıktık ama virajlarda astra daha iyi yol tutuyor daha ileriye gidemedim benzin lambası yandı:D:D

10 gün evvel tem otobanda bulgar plakalı asra opc gördüm ufaktan bi kapıştık 270 e kadar çıktık ama virajlarda astra daha iyi yol tutuyor daha ileriye gidemedim benzin lambası yandı:D:D

aynı motorlar farklı kasalar geçmeniz zor tabi :)
chip uygulaması var mı?
bizde kadran 240 sizde kaça kadar?..

saol erden abi,ben daha çok cai headers komple egzos düşünüyorum şimdilik koplme turbo kit beni aşar en azından şimdilik.siteden parça getiren abilerde var onlarla da görüşüyrm

Elimde egzoz var istersen satılık... 1200 TL fiyatı.. Custom 70mm - Greddy son susturucu var. Direk bolt on yaparsın,çünkü benim araçtan çıktı... Ailevi sebeplerden ötürü artık takamayacağım. EGT ve AFR yerleri de hazır.

aynı motorlar farklı kasalar geçmeniz zor tabi :)
chip uygulaması var mı?
bizde kadran 240 sizde kaça kadar?..
geçmesine çok rahat geçtim benim araç 285 ps tabiki modifiye var ama virajlarda biraz rahatsız oldum o yüzden ayağımı pedaldan çektim kadran 250 ama navigasyon sisteminde yaptığınız sürati gösteriyor

03042010728.jpg

ayhan bey aracınız güzelmiş..:good:
çift sanroof yok muydu..
bi de dijital klima var mı..

Çok aşağılara düşmüş konu güncellemekte fayda var:)sipariş ettiğim parçalarım gelmek üzere,yazılım için neresini önerirsiniz istanbuldaki arkadaşlar,performanslı opc geliyor yakında inşallah:)

Geri