Acaba kaç OPC sahibi üyemiz var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan başqan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim tanıdığım 3 astra opc var ancak hiçbiri foruma üye değil malesef.

senin arabanda çok güzel ama astra nın kasası yeter acayip bir aerodinamik yapısı var. çok tok duruyor araç. :D audı s3 ,ford focus RS wolkswagen golf r 32 ve astra opc yi kapıştırdılar resmi bir prgoramda adam beyaz saçlı ingiliz bir adam ismini unuttum astra HER KONUDA AÇIK ARA FARKLA BİRİNCİ OLDU ÖZELLİKLE YOL TUTUŞU KONUSUNDA BUTU NARABALAR PİSSTEN CIKTI AMA ASTRA ŞERİTLERDEN BİLE DIŞARI ÇIKMADI ÇOK YUKSEK HIZDA BILE...
benim arabada yol tutuşu ile bir şikayetim yok yanlız 200 üstü biraz tedirgin ediyor ben birde lastiklerime pek güvenmiyorum belkide onun tediginliği var lastik siparişi verdim bu hafta gelicek o zaman bi deneme yaparım

Çok aşağılara düşmüş konu güncellemekte fayda var:)sipariş ettiğim parçalarım gelmek üzere,yazılım için neresini önerirsiniz istanbuldaki arkadaşlar,performanslı opc geliyor yakında inşallah:)

Hayirlisi olsun videolari bekliyoruz.
Neler sipraris verdin ? Hedef +300 ?

Hadi hayırlısı :) Neler sipariş ettin Umut? Vallahi merak ettim inşallah yüklü bir opc görürüz İstanbul'da da... Baksana bizden hayır yok bu gidişle,harçlıkla olacak iş değil gibi duruyor :D

Son düzenleme:
Hayirlisi olsun videolari bekliyoruz.
Neler sipraris verdin ? Hedef +300 ?

Hadi hayırlısı :) Neler sipariş ettin Umut? Vallahi merak ettim inşallah yüklü bir opc görürüz İstanbul'da da... Baksana bizden hayır yok bu gidişle,harçlıkla olacak iş değil gibi duruyor :D

Çok mühim şeyler değil ama şimdilik idare eder diye düşünüyorum,komple egzos ve cai birde yazılım işini halletcem,erden abi hedefim 300 den de fazla tüm limitleri zorlıcam bu aracın madem turbo aldık ona göre de yükleme yapıcam önceki arabamda yaptığım gibi:)tabi bunları zamanla yapıcam hemen yapamam para oldukça :)

Son düzenleme:
youtube'da bir video var "corsa opc vs fiat uno"
fiat uno'ya ne yaptılarsa uçuyor araç :(

geçiniz onları,orda ferrariyi geçen murat 131 de var:) f22 b18 turbo koyıyım arabaya bende geçiyim herkesi oldu olucak:)

Geri