astra opc'si olan arkadaşları bekliyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben takipteyimastra opc'si olan arkadaşları bekliyoruz
benim arabada yol tutuşu ile bir şikayetim yok yanlız 200 üstü biraz tedirgin ediyor ben birde lastiklerime pek güvenmiyorum belkide onun tediginliği var lastik siparişi verdim bu hafta gelicek o zaman bi deneme yaparımsenin arabanda çok güzel ama astra nın kasası yeter acayip bir aerodinamik yapısı var. çok tok duruyor araç. audı s3 ,ford focus RS wolkswagen golf r 32 ve astra opc yi kapıştırdılar resmi bir prgoramda adam beyaz saçlı ingiliz bir adam ismini unuttum astra HER KONUDA AÇIK ARA FARKLA BİRİNCİ OLDU ÖZELLİKLE YOL TUTUŞU KONUSUNDA BUTU NARABALAR PİSSTEN CIKTI AMA ASTRA ŞERİTLERDEN BİLE DIŞARI ÇIKMADI ÇOK YUKSEK HIZDA BILE...
Çok aşağılara düşmüş konu güncellemekte fayda varsipariş ettiğim parçalarım gelmek üzere,yazılım için neresini önerirsiniz istanbuldaki arkadaşlar,performanslı opc geliyor yakında inşallah
Hayirlisi olsun videolari bekliyoruz.
Neler sipraris verdin ? Hedef +300 ?
Hadi hayırlısı Neler sipariş ettin Umut? Vallahi merak ettim inşallah yüklü bir opc görürüz İstanbul'da da... Baksana bizden hayır yok bu gidişle,harçlıkla olacak iş değil gibi duruyor