Acaba kaç OPC sahibi üyemiz var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan başqan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla arkadaşlar resmi ben elektrikçi arkadaşa yolladım. Bu akşam tamponu söküp bakacağız uygun birşeyler yapmaya çalışacağım.

Erden biraz ip ucu verirmisin. Ne tip bir lamba nasıl taktınız vs vs. ::)

Sordum arkadasa cevap bekliyorum..

Bende arastiriyorum..:D

Valla arkadaşlar resmi ben elektrikçi arkadaşa yolladım. Bu akşam tamponu söküp bakacağız uygun birşeyler yapmaya çalışacağım.

Erden biraz ip ucu verirmisin. Ne tip bir lamba nasıl taktınız vs vs. ::)

Sordum arkadasa cevap bekliyorum..

Bende arastiriyorum..:D

Ben yapmayayım o zaman herkes yapınca bir özelliği kalmaz :D

Hehe yalnız şöyle bir sorun var. Tampondaki hava girişlerinin tek bir amacı var,o da hava çıkışını düzenli bir yoldan sağlayıp downforce yaratmak..Zaten Corsa opc Opel'in ilk rüzgar tünelinde test edilen aracı olma özelliğine sahipken,oraya birşey takmak ve tıkamak aerodinamiği ve downforce ivmesini azaltmayacak mı?

"Difüzör ve araçtaki hava giriş-çıkışları yol tutuşa büyük katkı sağlayan unsurlardır.Spor süspansiyon sistemine yardım ederek aracın yere basma gücünü (downforce) artıran difüzör ve hava giriş-çıkışları , sert virajlarda aracın arka kısmının yolla temasını maksimuma çıkartmak için tasarlanmıştır."

Son düzenleme:
Emre iyi güzel diyorsun da biz o yarıkları ortadan kaldırmıyacağız ki sadece tamponun iç tarafında kalan hava kanallarının son kısmına takacağız ve açık bir yer de bırakmayacağız. Valla ben yapmayı düşünüyorum kardeşim.

Bu hafta sonu da BTG maslak a gidip chip'i yaptırmayı düşünüyorum ha gidersem ararım ok.

Ekleyebilirsin Çağrı sorun değil..Rica ederim ne zaman istersen binebilirsin ;)
Corsa Opc de gelmiyor hala ya tekrar sorduk arkadaş bekleyip duruyor almak için ancak getiremeyiz diyor hala galeri...Ben anlamadım getiremeyeceksen fiyat neden koyuyorsun...Zaten cam tavan + AFL ile fiyatı 57ye falan geliyor :D O yüzden Clio RS düşünüyoruz şimdi arkadaş için.

Şu Vectra ya da of diyorum sadece :( Keşke forumdan biri alsa da görme imkanımız olsa :D

ban yemeyim? :D
eklediğim Insignia videosundan dolayı %30 ceza puanı almıştım, zaman aşımından silindi.
şimdi 3 video ekleyeceğim %90 olacak :D
öyle fazla gazlama da yoktu değil mi? bir seferlik video kuralları sorun edilmesin ya, forumda OPC videosu yok :D

Emre iyi güzel diyorsun da biz o yarıkları ortadan kaldırmıyacağız ki sadece tamponun iç tarafında kalan hava kanallarının son kısmına takacağız ve açık bir yer de bırakmayacağız. Valla ben yapmayı düşünüyorum kardeşim.

Bu hafta sonu da BTG maslak a gidip chip'i yaptırmayı düşünüyorum ha gidersem ararım ok.

bence superchips cok pahalı ve minimum seviyede gucler veriyo degmez.
daha iyi firmalar var, bence vmax :good:

VMax Superchips arasında fazla bir fark yok. Eğer ben "sağlam remap" istiyorum diyorsanız EDS IPF Unit alacaksınız adamlar 245 hp garanti veriyor ;) Wayne VXR ( 309 bhp olan gri opc nin kullandığı yazılımdır.)

Fatih abi gelince mutlaka ara beraber gidelim.

VMax Superchips arasında fazla bir fark yok. Eğer ben "sağlam remap" istiyorum diyorsanız EDS IPF Unit alacaksınız adamlar 245 hp garanti veriyor ;) Wayne VXR ( 309 bhp olan gri opc nin kullandığı yazılımdır.)

Fatih abi gelince mutlaka ara beraber gidelim.

245hp ile beraber yedek motorda veriyorlarmi lazim olacaktir.

Sarper kardeşim iyi diyorsun da Superchips bir ingiliz firması ve Opel Corsa opc için sürekli ingilterede bu uygulamaları yapıyorlar ve ayrıca birde sitesine girip bakarsan deneyimlerini anlayabilirsin. http://www.superchips.co.uk/curves/CorsaVXR.pdf

şuna bir göz atıver.

Fatih vmax dusun derim. Belki internet sayfari guncel degil ama markus isini bilir. Buradaki opc lerin cogunu vmax yapti.
Sayi olarakda Turkiye ile kiyaslanmayacak sayida opc var.

245hp ile beraber yedek motorda veriyorlarmi lazim olacaktir.

Hayır garantiyi forged piston + rod ile veriyorlar,almayacaksan sorumluluk kabul etmiyoruz diyorlar :)
Ancak Erden'in de dediği gibi en mantıklı seçim Vmax.

Geri