Acaba kaç OPC sahibi üyemiz var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan başqan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Slm, corsa opc(z16ler) ve corsa d gsi(z16lel) maple aynı gücü almaktalar buna astra h(z16let)1.6 turbo da girmekte. Bu araçların hepsi aynı turboya sahip sadece mapleri fabrikadan çıkışta farklı hepsi maplendiğinde 210-225hp arası gücü alabilmekte. Corsa d gsi sahibi için map daha karlı olacaktır. Çünkü güç artışı yaklaşık 60-70hplerdedir. Gerekli bilgi için öm atabilirsiniz. Saygılarımla

Hakan Parlak/BHP VMax Türkiye

Standart bir GSI a OPC yazılımı yüklemez üretici ((:

o şöyle oluyor (:

çağırıyorlar beni veya bir meslektaşımı, güçlendir bunu diyorlar (((:

4000 liraya chiptuning yaptırmış oluyorsunuz..

Opel Vecta OPC (1.6 102hp):)

Evet Erden düşünüyorum yaza doğru. K04 + dbilas manifold + intercooler + remap ile zaten 300 hpleri yakalıyor rahatça :)

Benzer speclerde Z20LET vardi daha once konusmustuk :) Dyno kagidimi bi ara koyarım buraya. Savas pasaoglu dynosunda 303hp vermişti. Cok zevkli bi spec bence. Markus TR ye geldiğinde keşke yapma fırsatımız olsaydıda yapsaydı ama bizim istanbula gelmemiz zordu senin ankara'ya :)

Slm, corsa opc(z16ler) ve corsa d gsi(z16lel) maple aynı gücü almaktalar buna astra h(z16let)1.6 turbo da girmekte. Bu araçların hepsi aynı turboya sahip sadece mapleri fabrikadan çıkışta farklı hepsi maplendiğinde 210-225hp arası gücü alabilmekte. Corsa d gsi sahibi için map daha karlı olacaktır. Çünkü güç artışı yaklaşık 60-70hplerdedir. Gerekli bilgi için öm atabilirsiniz. Saygılarımla

Hakan Parlak/BHP VMax Türkiye

Z16LER ile Z16LEL map ile aynı gücü alır mı yahu, opcler maplenince 24 hp'ye kadar çıkıyor. Bir GSi'in sadece map ile 240 e çıkması mümkün olmaz bence.

Z16LER ile Z16LEL map ile aynı gücü alır mı yahu, opcler maplenince 24 hp'ye kadar çıkıyor. Bir GSi'in sadece map ile 240 e çıkması mümkün olmaz bence.

Alınır Alınır..

alınmasa alınır diye yazar mıyım? Alındığı için yazdım. Örnek dyno sheetleri atarım yakında. fabrikadan çıkışta gsi nın haritası kısık sadece bu farkın sebebi, aynı şey pejo 207gt ve rc içinde geçerli.

alınmasa alınır diye yazar mıyım? Alındığı için yazdım. Örnek dyno sheetleri atarım yakında. fabrikadan çıkışta gsi nın haritası kısık sadece bu farkın sebebi, aynı şey pejo 207gt ve rc içinde geçerli.

İlginç geldi bana :) ingilterede aynı map yapılan opc 240 hp iken GSi 190 - 200 hplerde...Daha bir tanesinden "240 hp aldık map ile" diye birşey duymaıdm. Orda neden böyle acaba madem aynı :confused:

Ekleyebilirsin Çağrı sorun değil..Rica ederim ne zaman istersen binebilirsin ;)
Corsa Opc de gelmiyor hala ya tekrar sorduk arkadaş bekleyip duruyor almak için ancak getiremeyiz diyor hala galeri...Ben anlamadım getiremeyeceksen fiyat neden koyuyorsun...Zaten cam tavan + AFL ile fiyatı 57ye falan geliyor :D O yüzden Clio RS düşünüyoruz şimdi arkadaş için.

Şu Vectra ya da of diyorum sadece :( Keşke forumdan biri alsa da görme imkanımız olsa :D

o suprizi ben yapabilirim...Bazi planlari degistirdim gibi...

24bd6b24577e.jpg

Geri