Acaba Kırmızımıydı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan thskt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bildiğim kadarı ile bu eds ler kırmızı yandıktan sonra devreye giriyormuş ama ben kırmızıyı görmedim ki. yine de çeker mi yani?

sen en iyisi bi ara vergi dairesine uğra

sarıda geçmek suç değil ki?

arkadaslar sarıda gecmek suc degıl , ornegın 70le gelıyorsunuz sarıdan tam kırmızıya gecme esnasından 5 sanıye kadar tölerans tanınıyor... hemen cekmez eger cekdı dıye dusunuyorsanız o esnada flas patlamasını görebıldınızmı yada hıssedebıldınız mı ,?

kırmızı yandıktan sonra 2 sn süreniz var

gündüz olduğu için flash felan göremedim ama bilmiyorum. akşam dönüşte baktım sarı süresi bayağı uzunmuş. büyük ihtimal golu ben attım. ama yine de belli olmaz erken gol sevinci yaşamayalım :D

aynı kavsakda daha once benımde bır cezam var
sucum sarıda gecmek cezamıda 16 ay sonra ınternetde gordum emnıyet mudurlugune attıgım maıldede sucum o kavsakda sarıda gecmek oldugu soylendı

onun ıcın gecmıs olsun

Şöyle bir durumda var haberiniz olsun. Hatta bir ara haberlere falan çıktı birisine yine böyle ceza geç gelmiş 3-4 ay falan sonra oda ben bunu hatırlamıyorum demiş. Neyse davalık olmuşlar hakim beraat ettirmişti adamı yani ceza ödemedi sebebide cezanın geç tebliğ edilmesi orda da bir içtihat kararı oluşmuştu ama hatırlamıyorum en geç 1 ay mı yoksa 3 hafta sonra ceza bildirilmek zorunda diye. Araştırın bulursunuz. 16 ay geçmiş bence hiç ödeme.

arkadaşlar sarıda geçmek suçtur. sarıda geçerseniz hata yapmış olursunuz.Kavşaklara gelirken hız azaltılır bunu herkes bilir. Ben duramadım, yavaşlayamadım, hızlıydım gibi savunmalar kabul edilmez.

arkadaşlar sarıda geçmek suçtur. sarıda geçerseniz hata yapmış olursunuz.Kavşaklara gelirken hız azaltılır bunu herkes bilir. Ben duramadım, yavaşlayamadım, hızlıydım gibi savunmalar kabul edilmez.

:good: ayrıca çoğu ışıkta olmasa bile trafik ışıklarının %80 inde yeşil yanıp yanıp sönüyor kırmızıya geçemden önce.

+ (trafik kuralına uymadığın için) ceza yersen hiç şaşırma, yemezsen şaşır.

Geri