Acaba ne kadar yakar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fkorkmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence 22 iyi bir fiyat çok makul geldi bana , al tüp tak gez kafan kulağın rahat etsin az yaksın

22 ytl çok iyi fiyat bence kaçırma 1 ,2 lt fazla yaksın varsın

İçine sinmesi çok önemli ilk görüşte.İçine sindiyse arabayıda baktırdıysan önemli bişeyi yoksa(yürüyen, kaza vb) al derim.km de o kadar cok değil normal.tabi kasa birazdaha ağır olduğu için şehir içinde ,35-,40 arası yakar diye düşünüyorum.Benim astra da 10.5 litre falan yakıyo.Oda yaksın 12,5.binersin bi müddet baktın ilerde satarsın.Çok fazla kararsızlık kesinlikle iyi değil.

1.8 vectralar da o fiyata comfort modeli yanlış değilsem 1.6 dan daha az yakacağına eminim ;)

22 iyi fiyat bence.Bakımlı olduğunu söylüyorsun.Arabayı beğendiysen al derim.

fiyatı normal geçen hafta izmirde 89 binde full orjinal kum grisi ilk sahibi 2004 model vectra comfort 1.6 16v 100 hp 21.5 a bıraktı

arkadasım uzun lafın kısası bu araca sıralı sıstem lpg taktırman sart
nekadarda az bınsen 300 400 kurusu gorunce zaten moralın pert olacak
170kurus cıvarında yakarsın lpg de kafan dınc olur o paraya o konfor bedava..

Benim yakıtım şehir içinde 7-9 litre arası değişiyor. Buda en fazla 280 kuruş eder. Şehirdışı ise en fazla 200 kuruş yakıyor. Ama herşeyin bir bedeli var, hem büyük araba olucak, hem konfor olucak, hemde can güvenliğim olucak diyorsan buna katlanman gerekir.
Senin yaptığın yol şartlarına göre ise bu araba en fazla 230 kuruş yakacak diye düşün

22 bin ytl ye kaçırılmayacak bir araç bence almanı tavsiye ederim. vectralar her zaman diğer opel arabalarına göre hep çok yakar. ancak aracın temiz olduğunu bakımlarının yapılmış olduğunu yazmışsın sende itinalı bir kullanım tarzıyla yakıtı ekonomik yapabilirsin.

Geri