astrammm' Alıntı:adamlar nasıl yapılacagını unutmustur bıle
bencede
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
astrammm' Alıntı:adamlar nasıl yapılacagını unutmustur bıle
gülşadcandan' Alıntı:Merak EttİĞİnİz Konuyu AraŞtirdm Ama Malesef Vectra B Serİsİ Artik Üretİmden KalktiĞi İÇİn BÖyle BİrŞeyİn MÜmkÜn OlamiyacaĞini SÖyledİler ( 0232 853 1453 İzmİr Fabrİkanin Telefon Numarasi .)
Türkiye de opelin fabrikasi varmi hala?
ben kapandi biliyorum. yillar önce staja basvurmustum,kapatiyoruz demislerdi de...
alpasch' Alıntı:gülşadcandan' Alıntı:Merak EttİĞİnİz Konuyu AraŞtirdm Ama Malesef Vectra B Serİsİ Artik Üretİmden KalktiĞi İÇİn BÖyle BİrŞeyİn MÜmkÜn OlamiyacaĞini SÖyledİler ( 0232 853 1453 İzmİr Fabrİkanin Telefon Numarasi .)
Türkiye de opelin fabrikasi varmi hala?
ben kapandi biliyorum. yillar önce staja basvurmustum,kapatiyoruz demislerdi de...
Faal değil, sadece Opel Türkiye olarak orası geçiyor.Pek bir fonksiyonu da yok zaten, doğru dürüst Irmscher parça bile bulunmuyor Türkiye'de...
skyeye' Alıntı:alpasch' Alıntı:Faal değil, sadece Opel Türkiye olarak orası geçiyor.Pek bir fonksiyonu da yok zaten, doğru dürüst Irmscher parça bile bulunmuyor Türkiye'de...
saolasin