Acaba özel istekle Vectra b üretirlermi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mayday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
imkansız üretmezler ama ellerinde varsa faiş fiyatla satalım derler bayide üstüne faiş rakam koyar özel getirtcez diye sen en iyisi mercedes bak o paralara...:D:D:D

vectra b lazimsa ben satayim..

yeni gibi diim sana.

Bizimde var vectra b miz.Ama önemli olanı sıfırna binmek diye düşünüyorum

Merak EttİĞİnİz Konuyu AraŞtirdm Ama Malesef Vectra B Serİsİ Artik Üretİmden KalktiĞi İÇİn BÖyle BİrŞeyİn MÜmkÜn OlamiyacaĞini SÖyledİler ( 0232 853 1453 İzmİr Fabrİkanin Telefon Numarasi .)
GÜlŞad Candan Ankara Opal MÜŞterİ Hİzmetlerİ

gülşadcandan' Alıntı:
Merak EttİĞİnİz Konuyu AraŞtirdm Ama Malesef Vectra B Serİsİ Artik Üretİmden KalktiĞi İÇİn BÖyle BİrŞeyİn MÜmkÜn OlamiyacaĞini SÖyledİler ( 0232 853 1453 İzmİr Fabrİkanin Telefon Numarasi .)

Türkiye de opelin fabrikasi varmi hala?:eek:

ben kapandi biliyorum. yillar önce staja basvurmustum,kapatiyoruz demislerdi de...

alpasch' Alıntı:
gülşadcandan' Alıntı:

Türkiye de opelin fabrikasi varmi hala?:eek:

ben kapandi biliyorum. yillar önce staja basvurmustum,kapatiyoruz demislerdi de...

Faal değil, sadece Opel Türkiye olarak orası geçiyor.Pek bir fonksiyonu da yok zaten, doğru dürüst Irmscher parça bile bulunmuyor Türkiye'de...

skyeye' Alıntı:
alpasch' Alıntı:
Faal değil, sadece Opel Türkiye olarak orası geçiyor.Pek bir fonksiyonu da yok zaten, doğru dürüst Irmscher parça bile bulunmuyor Türkiye'de...

saolasin

selam arkadaslar benim opelde calistigim zaman lar özel istek üzerine yapiliyordu onun icin ayri yer yapmis zaten adamlar ama tahminim pahali olur sen istedigin özellikleri ayrintilariyla yaz ben sorup sana fiyat bildireyim ama en az 3 kati diyebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri