açıköğretim sınav sonuçları

benimki rezalet.

1.20 ortalama var. 2. dönem 2.80 yapmam gerek sanırım :)

[MENTION=44562]cagatay16[/MENTION] [MENTION=61315]Lysha[/MENTION]

Evet beyler nasıl geçti vizeler? Biz mi ona girdik o mu bize? :D

sizi bilemem de o bana girdi bugün :D

2 yıl önlisans bitirip bu yıl aof'e geçtim. yani 3. sınıftayım. ama bi 10 yılda falan biter bu gidişle :D

bana denetçi dedi oo Çağatay Bey niye eziyet ettiniz zaten hep ful çıkarıyorsunuz sizinkini okumasakta olur hem üniversiteyede masraf olmasın dedi:rakir:o siyasi düşünceler tarihi mi ne var allahın cezası arkadaş sürekli heriflerin görüşlerini ve kiliseyi sormuşlar ulan hıristiyanlar bile bizden daha az bilir klise tarihlerini:)

2 yıl önlisans bitirip bu yıl aof'e geçtim. yani 3. sınıftayım. ama bi 10 yılda falan biter bu gidişle :D

ders işlense gider dinlerim geçerim ama kitap açıpta çalışmak bana göre değil :) 4 yıl örgünü bitirdim aynı zamanda 2 yıllıkta açıktan okudum örgünde derslere girip fakat bir 4 yıllık daha yapayım dedim o beni yaptı resmen

Ben 2 yıl İstanbul Üniversitesi Bankacılık okudum + 2 yıl'da AÖF çakıp askere gideyim dedim, bu son senem işte... Hatta önümüzdeki final sınavları son final sınavlarım, şayet geçersem... :D

Bu arada AÖF için dersaneye giden, acayip bir insanım :D e bu durumda bu sene bitiremessem taşlarlar beni :D

dipnot: abi aile baskısı var üzerimde, bi an önce askere git gel diye. resmen istenmiyorum evde :D

gerekeni yaptım :D attım hafızaya yaptım :D niye mallık yapayım ki beyin bedava :D aynı bu adamın ruh hali vardı sınavdan çıkınca :D

Ben 2 yıl İstanbul Üniversitesi Bankacılık okudum + 2 yıl'da AÖF çakıp askere gideyim dedim, bu son senem işte... Hatta önümüzdeki final sınavları son final sınavlarım, şayet geçersem... :D

Bu arada AÖF için dersaneye giden, acayip bir insanım :D e bu durumda bu sene bitiremessem taşlarlar beni :D

dipnot: abi aile baskısı var üzerimde, bi an önce askere git gel diye. resmen istenmiyorum evde :D

deshaneye gidiyorsa geçersin ben paraya kıyamadım ders başı 100 tl istediler diye gitmedim:)fakat bir kaç derse gidicez gibi:)

Soruları ne zaman atarlar internete

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri