Acil Araba Gaz yemiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Navaron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aracınızda lpg varmı???? benimkinde lpg var.bende de aynı sorun yaklaşık 1ay öce vardı.yapmadığımz şey kalmadı...carbon cleanda attık...benzin pompası,egr,boğaz kelebeği vs değiştirdik 0 parça taktık aynı... düzelmeyince eski parçaları tekrar geri taktık. lpgde hiç bir sorun yok benzinde 2500 3000devre kadar gaz yemio.ustamda arabayı biraz benzinde kullanmamı söyledi elimizden geleni yaptık dedi ki doğru bende başından hiç ayrılmadım aracın...4gün benzinde bindim araca vites değişimini 2500-3000 değilde 4500-5000 arasına çıkardım.şu an düzeldi gayet sağlıklı gaz yiyor sizinde ustaya gitmeden önce denemenizi öneririm.belki sizin sorununuzda aynı olabilir:)
bu işlemler için sadece 60ytl verdim ustam tanıdık olduğu için sağolsun:)
50ytl carbon cleana 10lirada el emeği verdim.

Son düzenleme:
sbahsettiğiniz sorunun çözümü.

arabanızdaki benzin havalandırma valfi var. büyük ihtimal ile o bozulmuştur. benimde başıma geldi. astra f 95 model de. Araba ilk hareketlenmeleri ve 2500-3000 ne kadar olan gaz vemeleri yemiyordu..

Denemenizi tavsiye ederim pahalıda bir paça değil.. İnşallah yanılmam..

aracınızda lpg varmı???? benimkinde lpg var.bende de aynı sorun yaklaşık 1ay öce vardı.yapmadığımz şey kalmadı...carbon cleanda attık...benzin pompası,egr,boğaz kelebeği vs değiştirdik 0 parça taktık aynı... düzelmeyince eski parçaları tekrar geri taktık. lpgde hiç bir sorun yok benzinde 2500 3000devre kadar gaz yemio.ustamda arabayı biraz benzinde kullanmamı söyledi elimizden geleni yaptık dedi ki doğru bende başından hiç ayrılmadım aracın...4gün benzinde bindim araca vites değişimini 2500-3000 değilde 4500-5000 arasına çıkardım.şu an düzeldi gayet sağlıklı gaz yiyor sizinde ustaya gitmeden önce denemenizi öneririm.belki sizin sorununuzda aynı olabilir:)
bu işlemler için sadece 60ytl verdim ustam tanıdık olduğu için sağolsun:)
50ytl carbon cleana 10lirada el emeği verdim.

LPG Yok araçata ama İNŞALLAH basit bişeydir de hallolur. Sanırım benzer problem belkide kötü benzinden

arabanızdaki benzin havalandırma valfi var. büyük ihtimal ile o bozulmuştur. benimde başıma geldi. astra f 95 model de. Araba ilk hareketlenmeleri ve 2500-3000 ne kadar olan gaz vemeleri yemiyordu..

Denemenizi tavsiye ederim pahalıda bir paça değil.. İnşallah yanılmam..

Peki bu valf arızalandığında arıza lambası yanmaz mı? Bende arıza ıışığı falan yanmıyo bilgisayarlada baktılar herhangi bir arıza geçmişide yok !

hayır yanmaz. Genelde valfin iç kısmı arızalanıyor. elektik sisteminde sorun olduğu için beyin çalışıyor biliyor ve lambayı yakmıyor..

pardon yanlış yazdım elektrik sisteminde sorun olmadığı için. beyin çalışıyor zannediyor..

vectra ları ceyrek deponun altına pek düşürmeyin pompa gidyormuş gitigim servisteki usta öyle dedi özelkile dikat et dedi

benim vectrada aynı hala çözüm bulan yok..:(

birde bu havalandırma valfi nerdedir bilen varmı 2001 vectra b 1.6 da.

Merhabalar aynı sorun bende de vardı. Elektriktenmiş. Distribübör değişti araba canavar oldu. Arkadaşlarımın söylediklerini bana OPEL serviste de söylediler ama iyi ki yaptırmamışım. Parça 100 150 tl civarında. değişimi de kolay parçacıyla anlaş dene olmazsa geri ver. zaten kulllanılmış olup olmadığı belli olmaz

Geri