12 Ocak 2012 #81 haloon Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Şub 2010 Mesajlar 224 Tepkime puanı 0 Puanları 0 alperd' Alıntı: evet doğrudur. kendisi öz be öz abim olur Genişletmek için tıkla ... Alper söylede beni gezdirsin 1-2 tur OPC'ye binmedik demiyelim yahu Çok güzel araç OPC hemen farkediliyor...
alperd' Alıntı: evet doğrudur. kendisi öz be öz abim olur Genişletmek için tıkla ... Alper söylede beni gezdirsin 1-2 tur OPC'ye binmedik demiyelim yahu Çok güzel araç OPC hemen farkediliyor...
12 Ocak 2012 Konuyu Başlatan #82 A alperd Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2007 Mesajlar 1,243 Tepkime puanı 0 Puanları 0 haloon' Alıntı: Alper söylede beni gezdirsin 1-2 tur OPC'ye binmedik demiyelim yahu Çok güzel araç OPC hemen farkediliyor... Genişletmek için tıkla ... anlaştık halil söyliyim bakalım
haloon' Alıntı: Alper söylede beni gezdirsin 1-2 tur OPC'ye binmedik demiyelim yahu Çok güzel araç OPC hemen farkediliyor... Genişletmek için tıkla ... anlaştık halil söyliyim bakalım