acil şu böceğin ne olduğunu bilen var mı

Çevrenizde tarım ilaçları satan bir yer varsa fotoları onlara gösterin. Kuvvetle muhtemel çaresini bulacaklardır. Tuzla, mazotla uğraşana kadar kesin çözüm olur.

Murat abinin nicki nedir tarım ilacı satanlar varda birine sordum bilmiyorum dedi diğerlerini de gezecek vaktim olmadı bir çıktısını alıp babama vericem artık o baksın:Dvalla eziyet ama önüne geçemiyorum zinon acayip zehirli maske taktığım halde dudaklarımı uyuşturuyor ve başımı döndürüyor açık hava olmasına rağmen yani ben ölücem onlar bana mısın demiyor:D

Neguvon %75 toz veteriner ilacıdır. Bulabilirsen sorunu çözersin.
Toz olarak böceklerin geçtiği bölgelere sepele kalsın çözüm yüzde ,yüzdür. tecrübeyle sabittir.;)

bunlar nem böcegi, tuzdan kacarlar, hic bir zararları da yoktur, bence kimyasal ilaclar ile hem hayvancıkları oldurmeyin, hemde etrafınıza gereksiz yere toksik maddeler bulaştırmayın...

ilk kaya tuzunu denicem pencere ve kapı önlerine bugün mazot sıktım ama kaya tuzunu bulamadım pzt tekrardan bakıcam detaylıca olmazsa neguvonu denerim baktım olmuyor kışlaları ilaçlayanlara sorarım onların kullandığı ilaçla hastaneler aynı ilacı kullanıyorlarmış

birinde köye anneannemin yanına gitmiştim..anneannem de buzdolabını temizliyordu..yere üzümler saçıldı..ben de bir şeyin üstüne bastım ,önce üzüm sandım...eyvah eyvah...bir de baktım ki bu böcek...ayağımı defalarca yıkamama rağmen geçmemişti..bir adı da sümüklüböcek..üstüne tuz dökülünce şişiyor önce ,sonra pert :))

birinde köye anneannemin yanına gitmiştim..anneannem de buzdolabını temizliyordu..yere üzümler saçıldı..ben de bir şeyin üstüne bastım ,önce üzüm sandım...eyvah eyvah...bir de baktım ki bu böcek...ayağımı defalarca yıkamama rağmen geçmemişti..bir adı da sümüklüböcek..üstüne tuz dökülünce şişiyor önce ,sonra pert :))

yok bu onlardan değil bu solucanın üstü kara böcekler gibi kitin kaplı olanu altında kırk ayak tarzı ayakları var nasıl bişeydir çözemedim ilk defa gördüm bu türü etraf orman oralarda yok ama bizim bahçe kaynıyor:D

Geri