Acil Yardim Lütfen !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VeCCtrA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Saol kardeş, almaya karar verirsem görüşürüz bilakis..Fakat güncel sorularım cevap beklemektedir ,yardımınıza muhtacım :)....

bence takas yap ama sen koparabildiğini kopar...sonucta servisin yazdığı şeyler arızxalı olanlar.belki debriyaj seti bakıla bilir servis onu salmış olabilir sen 500 ortadan kaldır.debriyaj seti değişmeye bilir...ama geri kalan sana 500--600 civarı patlar

Triger ve amortisörlere ne diyosun peki usta ? Yani opelparçacı dan alıp işçilikle kurtarabilirmiyiz acaba ?

trıger seti 300 ytl orjınal
kayış
avere bilya
gergi rulmanı
su pompası
antifiriz 3 lt.

orası sökülmüşken krank keçeside değişir yani yağ pompa kecesi
kece 15 ytl

amartisörler
250
sana ortalama 600 bulur...
ben sana burdan %12 iskonta yaparım aydına gelirsen haberin olsun :D

Harbi gelirim bak :) Çok teşekkür ederim kardeş. Acil çıkıyorum sonra devam ederiz ....

%20 dedin ilk karışmam...:)

abi sen fiyattan direk 5000 de üstüne! gerisinede aksesuar al muhahahaha!.. :D

bence servisten önce iyi bir usta bul benim arabamada 2000 ytl masraf çıkarmışlardı ankarada opis servisi. ustaya götürdüm 600 ytl ye hepsi halloldu.

arkadaşım tümünü yaptırsan 1.000 ytl nin üzerinde çıkacaktır. bence çok, en azından yarısını satıcıdan kes. sen alıcısın pazarlık gücü sende. bunu kullan. olmaz derse arabamı yok sana . takma....

Teşekkürler arkadaşlar, düşünme aşamasındayım. Yarın kararımı bildiricem araç sahibine....

Geri