Acil Yardim Lütfen !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VeCCtrA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benm gördüğüm kadarıyla çok fazla bir masrafı yok sonuçta ikinci el araba alıyorsun..( hiç sorunsuz ikinci el arıyorsun beni bul hehe) 500-600 illaki masraf olur..

Yani bana da öyle geldi. Benim aracımı da yetkili servise götürsek çıkarırlar baya masraf. Hatta seninkine en az 1000 YTL çıkar, bakım zamanı da gelmiştir zaten :)

aşk olsun daha 35 binde :)) 30 bin bakımını kendi ellerimle yaptırdım yetkili serviste:) ama sonuçta dediğim gibi ikinci el araba alıyorsun illaki biraz masrf edersin..bu arada amartisörlere dikkat et bak mesela benmkiler elektrikliymiş allah muhafaza bi patlasa canım yanar... sneinkilerde öyle olabilir?

Arkadaşlar bugün bi aksilik olmazsa araçları değiştiriyoruz notere gidip. Son dakika hatırlatmalarınız ve tecrübelerinizi paylaşmanız çok makbule geçecektir. Teşekkürler...

heycanla bekliyoruz! eeeeeee artık yeni araba alınca bi güzellik yaparsın bize serkan!.. :D

son hatırlatmam sana : ben baklavayı fıstıklı severim ;)

kendini o arabaya şartlandırma bence...arabanın suyu çıkmış...bence alma onu... biraz binersin ne arızalar çıkar kimbilir.temizini bul onu al derim..

kendini o arabaya şartlandırma bence...arabanın suyu çıkmış...bence alma onu... biraz binersin ne arızalar çıkar kimbilir.temizini bul onu al derim..

:) Kardeş amma kötümsersin yaw, bu sorunlar çok büyük gelmedi bana. Kazası yok darbesi yok arabanın. Amortisör patlak olunca temiz olmuyormu :) Birde ben ne temiz arabalar gördüm büyük sorunlar açan başına, orası kısmet derim ben. Hayırlısı artık...

:) Kardeş amma kötümsersin yaw, bu sorunlar çok büyük gelmedi bana. Kazası yok darbesi yok arabanın. Amortisör patlak olunca temiz olmuyormu :) Birde ben ne temiz arabalar gördüm büyük sorunlar açan başına, orası kısmet derim ben. Hayırlısı artık...

:good: :good: bencede orası kesinlikle şans işi! tedbirini al!.. ama takdirini..

biliyosun ya!.

triger seti:125 ytl
debriyaj seti:130 ytl
keçelerin tamamı (ortalam):30 ytl
ön amartisörler (çifti):130 ytl
rot kolu : 90 ytl
susturucu: 40 ytl

ORTALAMA 500 YTL PARÇAYA 200 YTL İŞÇİLİĞE PARAN GİDER

Geri