Acil yardımmm

Ynt: Acil yardımmm

firstemperor link' Alıntı:
bi yardımcı olun arkadaşlar. forumda kullanan üyelerimiz var. cihazlarının koduna bakıp buraya yazmaları mümkünmü? Ulaş Bey, Tolga Bey sizlerde var sanırım sprint booster

Konuyu görmemiş olabilirler özelden mesaj atın bence

Astra 1.4T için kutuda 2 kod var ama hangisi cihaza ait bilemiyorum; S9 2004687 ve SBDD 251

Tolga KARACA link' Alıntı:
Astra 1.4T için kutuda 2 kod var ama hangisi cihaza ait bilemiyorum; S9 2004687 ve SBDD 251
SBDD 251  olan. o zaman mitsubishi colt ve smart for four ile aynı gaz pedalına sahip astra. ben sipariş vereyim mi ki?

firstemperor link' Alıntı:
SBDD 251  olan. o zaman mitsubishi colt ve smart for four ile aynı gaz pedalına sahip astra. ben sipariş vereyim mi ki?

Dizel motorda nasıl tepki verir hiç kestiremiyorum; aracın hız sabitleyicisinden hızı arttırdığında gaz pedalına göre daha hızlı yanıt aldığını düşünüyor musun?

evet cihaz colt almera yada uyuyor ,baktığınız cihazın kodu doğru bizim araçlar için olanı ,dizelde bence daha fazla fayda sağlar özellikle ilk kalkış ataletsizliğini giderir.

teşekkürler arakadaşlar. satıcı bilgisi olmadığı için bişey diyemedi. ben veriyorum siparişi.

Hayırlı olsun şimdiden.

2 ADET var . isteyen varsa verebilirim. faturalı 2 yıl garantili.

Geri