Active Select İzlenimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CANERHAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CANERHAN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar merhaba:

Ben daha önce 2006 model astra GTC kullanıyordum ve yeni astra j kasası çok hoşuma gittiği iin aracı değiştirme kararı verdim.
    şu an 2011 mode 1.4 turbo active select aracım var. Fakat sorun bende mi yoksa araçta bilemiyorum. Belki daha önce hiç turbo ve otomatik kullanmadığımdan dolayıdır ama sanki araç düşük hız ve devirde bile bana biraz gürültülü ve yüksek devirde çalışıyormuş gibi geliyor. Açıkçası henüz araçtan beklediğimi bulamadım ve yakıt tüketimi akıllara zarar. şehir içi 11 lt civarı.
Active select kullanan arkadaşlar araçla ilgili izlenimlerini yazarlarsa sevinirim.

Ynt: Active Select İzlenimleri

valla benım arabada ses seda yok yakıt olarak dogrıu fazla ama benım arac 1300 km de 5000 km sonra  düser dediler..

bulent_tnt link' Alıntı:
valla benım arabada ses seda yok yakıt olarak dogrıu fazla ama benım arac 1300 km de 5000 km sonra  düser dediler..

derler derleerrr  011zaa 

6400 deyim ş.içi 11 den 14 e çıktı havalar soğuyunca  general_hoho

eketen link' Alıntı:
[quote author=bulent_tnt link=topic=3363.msg75481#msg75481 date=1324579517]

derler derleerrr   011zaa 

[/quote]benim araba 1.4 t yanlız

yakıt konusuna girmeyelim :) benzin pahallı ne yapalım yani 1.5 ton araba şehir içi turbo hava çeke çeke 7 litremi yaksın 9-11 aralığı normaldir bence :)

ses olayına gelince ses yok değil ses var ama normal sesler var bende de her araçta olan motor sesi yol sesi vb

ama gıcırtıları falan diyorsanız maalesef o sıkıntı işte

Valla bende de 1.4T Active Select var, şu var yalnız ben 140 bg Turbo bir arabanın hakkıyla kullanılması için düz vites olması daha iyi diye düşünüyorum. Ha konforlu, güzel gidiyor ona bir sözüm yok. Ama özellikle hızlanmalarda bazen gaz pedalının ayarını kaçırıyorum o zaman deli danalar gibi bağırıyor araba. Yakıt olarakta evet hem turbo hem otomatik çılgın bir kombinasyon, güzel yakıyor.

Dogan sen en iyisi manuelde kullan insanlari urkutme ben oyle yapiyorum. 

bulent_tnt link' Alıntı:
Dogan sen en iyisi manuelde kullan insanlari urkutme ben oyle yapiyorum. 

Evet Bülent abi, ben ufaktan manuel çalışmalarına başlayayım. (:

eketen link' Alıntı:
[quote author=bulent_tnt link=topic=3363.msg75481#msg75481 date=1324579517]

derler derleerrr   011zaa 

[/quote]
Sn eketen o nasıl bir tüketimdir? Aynı şehirde yaşıyoruz ben daha hiç çift haneli rakamları görmedim. Km de 60 kuruş yapar  ???

by-Abdullah link' Alıntı:
bendede a.s var.ancak manuel e göre herzaman 1 litre fazla yakar..ama kullanımı ve rahatlığını hiçbirşeye değişmem.
aynen katılıyorum rahatlıgı herseye deger.

Geri