Active Select İzlenimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CANERHAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Active Select İzlenimleri

keşke benimde otomatik olsada 1 litre fazla yaksa:S

Sıkışık trafik = Active Select yoksa sol ayağa elveda :)

Bende otomatik rahatlığını değişmem..Varsın 1 lt fazla yaksın..

valla ben hep 12 lt civarı geziyorum gazlarsam 15-15.5 civarı oluyor oda olsun :)

Bugün toplantıdan dönerken densiz kırmızı bir Aveo benimle kapışmaya cür'et etti. Makasa hiç girmem o sayede bir süre sıkışık trafikte önümde seyretti ama aniden önümüz açılıverdi, koydum gazı bende. Densiz tam 1.5 saniye arkamdan geldi. Sonra ben ufukta bir nokta (o da dikiz aynamda bir toz) olunca iyice kıpkırmızı oldu çekti en sağ şeride tabii. Turbo çocuğum bu Turbo. Ha bizim otoparka gelince benzin ibresinin sabahki yerinde olmaması ve Turbo hareketlerle dramatik bir seviyeye inmesi de bana Turbo oldu o ayrı. (:

Tamam varsın çok yaksın razıyım, tamam varsın motor benzinli bir araca göre sesli çalışsın ama arkadaş active select çok geç algılıyor gaz tepkilerini  :'(

Active select hangi araçlardaki otomatik sisteme göre geç algılıyor.önce bunu tespit etmek lazım.auris otomatik kullanan arkadaş varmı aranızda bilmiyorum ama gaz tepkisi geç ve hızlanması düşük olan bir araç en büyük nedeni 1,6 atmosferik olması bence.
çoğu manuel araçta bile ayağınızı gaza hızlıca bastırınca tepkiyi hemen alamazsınız.ki 1.4 turbo için konuşuyorum 0-90 km hızlanması çok iyi.ışıklarda kalkışta yarın gaz yapıyorum araba tepkisi süper.lakin 60 km hızla giderken birden gaz verince aynı ivmneyi hissetmek zor oluyor bir an düşünüp alt devir mi üst devirmi onu hesaplıyor buda her zaman rahatsılık vermiyor.
çabuk karar versin diyecekseniz dsg yi demekte fayda var.lakin onunda birçok sıkıntısı var girin dh forumu neler yazmışlar dsg için.bunları yazanda kullanıcılar.gereksiz vites değiştirmesi çok sık aralıkla değiştirmesi çok sesli veya vites geçişlerindeki sarsıntılar gibi.
Şimdi daha önce otomatik kullanmayan arkadaşlar yadırgıyor olabilir.bwm ve mercedes serisi gibi üst sınıf araçların otomatikleri dışındaki otomatiklerin çoğu aynı arkadaşlar emin olun.
fırsat bulunca gidip şu dsg yi bir kullancağım bakalım bizim active selectten ne kadar iyi.boş golfleri dünya paraya satıyorlar ki gerçekten boş. :)

mehmet gel yarın vw test suruşu yapalım o zaman

bulent_tnt link' Alıntı:
mehmet gel yarın vw test suruşu yapalım o zaman
abi yapalım diyorsan yapalım. 045thumbsup

konu active select den çıkıp her zamanki gibi araçların yakıt ortalamasına dönmüş :D

Geri