Active Select Sorunu

Cebelli59

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
2 gun once 900 km ye yakin uzun yol maceram oldu. Normal hizlanmalarda vites degisiminde bir sorun yok ancak arada sirada ani hizlanmalarda vitesi yukseltmesi gerekirken ben ayagimi gazdan cekmeden yukseltmiyor. Bu problem diger AS lilerde de mevcutmu?

Ynt: Active Select Sorunu

Ek olarak yine arada sirada d konumunda titreme sorunu var ve bir kez Sogucu eksik uyarsi aldim aracim 3500 km'de.

Ben de AS yok ama. simdiye kadar edindigim izlenimlere göre gaza ani basmalar tork istiyorum demek, bu yüzden vitesi büyütmez, gaza hala basiliyorsa cikabildigi devre kadar cikip sonrasinda bir üst vitese gecer.

Eger gaza yavas basiyorsaniz da torka gereksinim yok der, en hizli sekilde düsük devirlerde bir üst vitese gecer.

Kendimden yola çıkıyorum hepsi normal  okkk

Titremesini bi nebze kesmek için durduğunuz zamanlarda frene tam basın yarım basmayın

vehicle_dynamics link' Alıntı:
Ben de AS yok ama. simdiye kadar edindigim izlenimlere göre gaza ani basmalar tork istiyorum demek, bu yüzden vitesi büyütmez, gaza hala basiliyorsa cikabildigi devre kadar cikip sonrasinda bir üst vitese gecer.

Eger gaza yavas basiyorsaniz da torka gereksinim yok der, en hizli sekilde düsük devirlerde bir üst vitese gecer.
+1

Benim AS de dip gaz yaptığım zaman 1 belki 2 saniye kadar bi bekleme süresi oluyor o anki duruma göre ya vites küçültüyor yada yükseltiyor (ama genelde max. deviri elde etmek için vites küçültür), dip gaz yapıldığında aracın beyni şanzumanın çalışma karakterini değiştiriyor vites değişimlerinide vehicle_dynamics in dediği çıkabileceği max. devirde gerçekleştiriyor.

akın link' Alıntı:
paran çoksa active select al :) 

aynı motorla bir depo ile en az ne kadar gidilebileceğini iyi öğretir :)))

AS tam olarak şahin k gibi bişey işte, adamın iliğini kemiğini kurutuyor :) ama işin kötüsü ben bu şanzumanlı astra yı alana kadar hiç bir sitede 1 tane bile olumsuz yorumunu okumamıştım, ne zamanki ben aracı aldım işte o zaman AS nin özellikle şehir içinde benzine tecavüz ettiğini öğrenmiş oldum :)

Ama yiğidi öldür hakkını ver demişler uzun yolda şehir içindeki gibi benzine acımasız davranmıyor makul tüketim değerleri yakalamak mümkün, birde muadillerine görede sorunsuz bi şanzuman :)

Active Select bir yaşam biçimidir. Zengin, savurgan, umursamaz (özellikle acele gaza basarsan) ve alabildiğine tabuları yıkan. (((:

Cebelli59 link' Alıntı:
2 gun once 900 km ye yakin uzun yol maceram oldu. Normal hizlanmalarda vites degisiminde bir sorun yok ancak arada sirada ani hizlanmalarda vitesi yukseltmesi gerekirken ben ayagimi gazdan cekmeden yukseltmiyor. Bu problem diger AS lilerde de mevcutmu?
normalide o zaten ust vitese gecip araci bayiltmamak icin  gaza cok bastikca araba deviri sonuna kadar cikarip vites degistirir.
Tabii bu siradada benzini içer.

AS ile ilgili mesajları her açışımda yüzümde anlamsız bir tebessüm oluyor,galiba bu şanzıman beni yavaş yavaş sinir hastası yapıyor :)

Geri