Active Select Sorunu

Ynt: Active Select Sorunu

ulas79 link' Alıntı:
AS ile ilgili mesajları her açışımda yüzümde anlamsız bir tebessüm oluyor,galiba bu şanzıman beni yavaş yavaş sinir hastası yapıyor :)

çok güldüm ya Allah da seni güldürsün araban 100 km 3 lt. yaksın emi 14alkiss

yasincan51 link' Alıntı:
çok güldüm ya Allah da seni güldürsün araban 100 km 3 lt. yaksın emi 14alkiss
Amiiiiinnnnn  general_Pray

ulas79 link' Alıntı:
Amiiiiinnnnn   general_Pray

Amin dediğine göre Arabayı değiştirilen galiba Ulaş bizim arabalar rolantide bile 3-4 l tüketiyordur:)

Active select gerçekten şehiriçinde inanılmaz çok yakıyor, ben yakıt için para vermezken beni bile rahatsız ediyorsa Allah size sabır versin ne diyeyim.

..de işte çok da konforlu namussuz.. keşke ş.içi tüketimi bu kadar etkilemeseymiş.

Ynt:

Beni AS den ve astradan soguttunuz valla

Ynt:

Vanery link' Alıntı:
Beni AS den ve astradan soguttunuz valla

Astardan sogumanıza gerek yok :) aslında bizdeki benzin fiyatları bu kadar astronomik olmasaydı muhtemelen AS den her bahsettiğimizde konforunu ve sorunsuzluğunu anlatıyor olurduk.

Bizim şanzıman 60-70 km\h hızın altında çok yaktırıyor. Ancak uzun yola çıktığınızda ya da kilit devreye girdiğinde o savurganlık bitiyor. Tabi sıkışık trafikteki konforu da göz ardı edilemez. Aslında bütün konvertörlüler böyle.

Eketen e katılıyorum; 5-6 ileri oranlı tam otomatik olup da yakıtı etkilemeyen kutu yok, otm. Civic kullanıp da "ş.içinde 300-340km yi geçemiyorum" diyen onlarca kullanıcı var forumlarda.

Bunun tek çözümü çok oranlı düşük iç sürtünmeli sistemler ya da çift kavrama. Opel de yeni nesil şanzımanlarla bu konuda epey yol alınacak.

DarthWider link' Alıntı:
Amin dediğine göre Arabayı değiştirilen galiba Ulaş bizim arabalar rolantide bile 3-4 l tüketiyordur:)
En az 2 sene daha As ile evliliğim devam edecek :) bizim arabalar bence kumandadan kapısını açcınca tüketmeye başlıyor :)

Geri