active select vites geçişleri*

buketcaner

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar astra j 1.4 active select kullanıyorum fakat özellikle ilk vites geçişleri daha önceki zamanlara kıyasla çok abartılı olmasada hissedilir hale geldi, bunun nedeni ne olabilir acaba, ya da fikirlerinizi konuyla ilgili tecrübelerinizi bekliyorum active select kullanan arkadaşlardan.. bu arada araç 14.000 de henüz ilk bakıma girmedi.. yakında bakıma girecek.. yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Ynt: active select vites geçişleri*

Bu konu ile ilgili arastirirsaniz bir kac konu daha var. O konulari incelemenizi oneririm.

ercan_0636 link' Alıntı:
http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=1818.0

konusunu inceleyin.benim araçta 13.500 kmde ancak böyle bir durum hissetmedim, ancak sert gaz pedalına basmalarda ani hızlanma ve vites geçişleri daha hissedilir oluyor....

bende de özellikle ilk hizlanmalarda düşük devirde vites değişirken oluyor bu, önceye kıyasla..

Düşük devirlerde, sıkışık trafikta, dur kalklar da şanzıman ney yapacağını şaşırıyor, vites geçişleerinde sarsıntı yaşatıyor. Ben bunun mekanik değilde tamamen yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Uzun yolda, maşallah hızlanmalarda, ve vites geçişlerinde hiç sıkıntım yok.

Geri