Aracım active select, manuel modta kullansak yakıt değerlerini düşürebilir miyiz? Normal manuel araçlardaki gibi vites değiştirirken gaz kesmem gerekir mi? Ya da başka püf noktaları var mıdır?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulas79 link' Alıntı:bir miktar daha yakıt tasarrufu sağlarsınız vites değişimine gelince araç devrini bulunca vites değişimini gazdan ayağınızı çekmeden yaparsanız araç geri kalan işi sizin yerinize yapar.
astra yi test etmeye gittiğimde hareket halindeyken görevli manuele alıp bana gostermisti sonra tekrar d moduna almıştıenigma33 link' Alıntı:Arkadaşlar merhaba,
Başlık mevcut olduğu için tekrar başlık açmadım.
Sorum şu aslında: Araç hareket halinde iken Active Select şanzımanda otomatikten manuele ya da manuelden otomatiğe geçiş yapılabiliyor mu? Her iki modda da kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi? Geçişler ile ilgili ya da manuelde kullanırken bilmemiz gereken önemli noktalar ya da püf noktalar var mı?
Teşekkürler.
evet geçilebiliyor ki ben sık yapıyorum özellikle bayır çıkarken bazen araç inatla yüksek viteste kalmak istiyor ve ben manuele çekip vites küçültüyorum bazende sollamaya çıktığımda yapıyorum.enigma33 link' Alıntı:Arkadaşlar merhaba,
Sorum şu aslında: Araç hareket halinde iken Active Select şanzımanda otomatikten manuele ya da manuelden otomatiğe geçiş yapılabiliyor mu? Her iki modda da kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi? Geçişler ile ilgili ya da manuelde kullanırken bilmemiz gereken önemli noktalar ya da püf noktalar var mı?
Teşekkürler.
Butun triptronik araclarda otomatikten manuele veya tam tersine gecis yapilabilir.enigma33 link' Alıntı:Arkadaşlar merhaba,
Teşekkürler.
Cebelli59 link' Alıntı:Aracım active select, manuel modta kullansak yakıt değerlerini düşürebilir miyiz? Normal manuel araçlardaki gibi vites değiştirirken gaz kesmem gerekir mi? Ya da başka püf noktaları var mıdır?