Ynt: Active Select'ten fantastik sorun.
opel servislerinin durumu ortada...
opel servislerinin durumu ortada...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kürsad link' Alıntı:Arac start stop olmadan gostergelerle start stop yapiyor yakıt tüketimini azaltmak icin çabalıyordur
GNSpower link' Alıntı:Evet, gittim servise bugün. Dedim böyle böyle. Hatta böyle böylesinden öte aha video aynen şöyle. Az bulurlar benim kadar ekipmanlı müşteri. (
Neyse "Hmm hemen bağlayalım cihaza" dedi servise alan arkadaş. 5 dakika geçti. 10 dakika geçti. Sonra arkadaş geldi, cihaz bozuk dedi. Ehehe adamların OBD midir TECH-2 midir adını bilmediklerim o cihazları bozulmuş. İyi dedim sizde bir servise gidin. (
Yarına kaldı iş böylece, sorunda tekrarlanmadı bugün. Bakalım soteye yattım bekliyorum.
GNSpower link' Alıntı:
Bana sadece şov yapıyor gibi geldi baksana anlık tüketimde hiç düşme yok. (
kürsad link' Alıntı:Şimdilik göstergelerde yapıyor şovunu haftaya start stopta yaparak yakıt tüketimini düşürürse şaşırmamak lazım. Belki vites altı LED gibi start stopta aktif edilmeden geliyor olmasın
GNSpower link' Alıntı:Alacağım Deniz, birde sunroof ve navi 600 ekle ona, alacağım onu. (
eketen link' Alıntı:Sen dizelinde motorunu ikiye bölersin gitmiyor diye