Ynt: Active Select'ten fantastik sorun.
Bekliyoruz yeni Sedanının Doğan abi
Bekliyoruz yeni Sedanının Doğan abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sallierim link' Alıntı:Bekliyoruz yeni Sedanının Doğan abi
DarthWider link' Alıntı:Acaba dizele geçiş olacaksa astra aşkı devam edermi yoksa golf soldan soldan göz mü kırpar nedense bana dizel golf acayip göz kırpıyor
sallierim link' Alıntı:Yeni Astra Sedan Cosmo
Dizel fındık motor ortalama 6.0
AFL farları ve yeni tasarımın mükemmel buluşması
LED farlardaki asalet
Ön ve arka park sensörü
Bluetooth ve sayılamayacak onca özellik...
sokak arasında 5. vitesle gitmeye çalışmayan sahibinin sözünü dinleyen manuel vites kutusu..
Bari kumandadan açılan bagajı olsa havası olurduTolga KARACA link' Alıntı:Doğan a üzüldüm be.. Ne ortalamada 6 lı rakamları görebiliyooor, Afl si vaar ne Ledi vaar ne orjinal sensörü vaar vsvsvsvsvvs :'(
GNSpower link' Alıntı:Evet, gittim servise bugün. Dedim böyle böyle. Hatta böyle böylesinden öte aha video aynen şöyle. Az bulurlar benim kadar ekipmanlı müşteri. (
Neyse "Hmm hemen bağlayalım cihaza" dedi servise alan arkadaş. 5 dakika geçti. 10 dakika geçti. Sonra arkadaş geldi, cihaz bozuk dedi. Ehehe adamların OBD midir TECH-2 midir adını bilmediklerim o cihazları bozulmuş. İyi dedim sizde bir servise gidin. (
Yarına kaldı iş böylece, sorunda tekrarlanmadı bugün. Bakalım soteye yattım bekliyorum.