Adana-Tarsus-Mersin Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan The End
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar ben tatil için antalyada oldugumdan dolayı 2 haftadır forumu takip edemiyordum ben 10 temmuzda adana'da olacagım ben bahsettigim yere haber werdim benden saat bekliyor bana saatte belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
arkadaşlar The End nickli arkadaşımız Umut'un annesinin rahatsızlığı dolayısıyla 11 Temmuz Cumartesi yapmayı düşündüğümüz buluşmayı iptal etmek zorunda kaldık...bilginize...

Umut çok geçmiş olsun...

bennnnnnnnnnnn geldim ..öncelıkle umutun annesıne Allahımdan acil sifalar diliyorum ve hemen ekliyorum baba ocagın da pc yok o yüzden gec kaldım nete girmeye madem 11 temmuz ıptal ne yapalım oysa bütün islerımı 11 temmuz ıcın iptal etmıstım ..neyse hep beraber bulusamasakta umutla ebruyu görmeden gitmem ..

Emrah Abi.. Nerelerdesin..? Bak cumartesiye az kaldı ama kimseden ses seda yok. Yoksa çikıolataları bizsizmi yiyorsun tekbaşına? Alperen sendende haber bekliyoruz.
Akdeniz Temsilcimiz Sarı Şeker'i fazla kızdırmayalım ama :)

geldım umut cugum yok olurmu yalnız gecmez bogazımdam ebruyu kızdırırmıyım yoksa dar eder bana akdenız sahıllerını..:D burdayım Ebru geldım en sonunda ama sımdı kacıyorum ılk fırsatta nete gırerım simdilik hoscakalın ..

Umut arkadasıma gecmis olsun allah acil şifalar versin diyorum. Kısmet artık ileri bi tarihe herkezin yine uygun oldugu bi gün yeniden düzenleriz

geçmiş olsun abicim. Acil şifalar. bizede geçmiş olsun?

ne oldu buluşma işi vallahi işyok sizde ...Umut annen nasıl oldu tekrar cok gecmış olsun ..

Arkadaşlar öncelikle iyi dileklerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim. Allah sizlerden uzak tuttsun hastalıkları... Annem bugün ameliyat olacak. Doktor fazla riski yok dedi. Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin......

ARkadaşımıza büyk geçmiş olsun diyorum..

buluşma ne zaman arkadaşlar yaz bitmeden yapalım

konuyu yeni gördüm ,bende mersindeyim, nezaman buluşuyoruz..?

Arkadaşlar öncelikle iyi dileklerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim. Allah sizlerden uzak tuttsun hastalıkları... Annem bugün ameliyat olacak. Doktor fazla riski yok dedi. Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin......

geçmiş olsun....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri