Adana-Tarsus-Mersin Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan The End
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hepinize Teşekkür ederim arkadaşlar. Allah sizlerden uzak tutsun.. Şimdi tahlil sonuçlarını bekliyoruz... Umarım kötü çıkmaz. Bu arada yeniden buluşma düzenlememiz gerek yaz bitmeden..

her şey sana bağlı Umutcum.biler için önemli olan ve öncelik taşıyan,annenin sağlık durumu ...

her şey sana bağlı Umutcum.biler için önemli olan ve öncelik taşıyan,annenin sağlık durumu ...

Neden herşey umut abiye bağlı? o olmadan düzenleme olmuyormu?:S:confused:

Aaaa Aykal olmadan olmaz şimdi,A4'üyle gelir o hem.:D

Off Offf.:( Gelmeyi çok istiyorum ama gelemiyorum. :( :cry:

o da olsa daha iyi olur !!!!

siz onla tek görüşün ozaman? insanlar neleri feda edip gelme planı yapıyorlar siz iptal ediyorsunuz. ben yada herhangi biri benm iptal oldu dese kimse için buluşma iptal olmaz. neyse gelecek buluşmanızda iyi eğlenceler!!!!!!

evet arkadaşlar ıkı hafta ıcınde buluşma oldu oldu olmadı emrah gidiyorrrrr... haberiniz olsun ama bir kez de olsa tarsusu ziyaret edecegim haberiniz olsun tarsuslular. umut tekrar annene acil sifalar ciğerim..

siz onla tek görüşün ozaman? insanlar neleri feda edip gelme planı yapıyorlar siz iptal ediyorsunuz. ben yada herhangi biri benm iptal oldu dese kimse için buluşma iptal olmaz. neyse gelecek buluşmanızda iyi eğlenceler!!!!!!
sen ne diyorsun yaaa!!!!!!!ya hep ya hiç anladın mı..!!!!!!!:mad::mad::mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri