Afl far

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ser4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ser4

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar merhabalar aracım opel astra 1.4 140 hb cosmo afl nin çalışma mantığını çözemedim veya anlayamadım.Kitapçıkta 40 km hızdan sonra hıza duyarlı olarak farların farklı modlara girdiğini gösteriyor.Ancak otoyola çıkıyorum otomatik farlar yanıyor , ancak aracın gösterge panelinde afl farın simgesi yanmıyor ve yol veya hava durumuna göre tepkime vermiyor.Sıkıntı nedir acaba , teşekkürler...

Ynt: Afl far

ser4 link' Alıntı:
Arkadaşlar merhabalar aracım opel astra 1.4 140 hb cosmo afl nin çalışma mantığını çözemedim veya anlayamadım.Kitapçıkta 40 km hızdan sonra hıza duyarlı olarak farların farklı modlara girdiğini gösteriyor.Ancak otoyola çıkıyorum otomatik farlar yanıyor , ancak aracın gösterge panelinde afl farın simgesi yanmıyor ve yol veya hava durumuna göre tepkime vermiyor.Sıkıntı nedir acaba , teşekkürler...
Göstergede afl far simgesi yok. Far anahtarı auto modunda olması gerekir farklı modlara girmesi için farın.

AFL farları AUTO modunda çalıştırırsanız size hiçbir uyarı vermeden sürekli yolculuk şartlarınıza göre kendi kendine ayarlamalar yapacaktır.
Ayarlamalar yapılırken araç herhangi bir uyarı vermez, sadece uzun far asistanı devredeyken sol kadran içinde uzun far asistanı simgesi görünür.

ser4 link' Alıntı:

Selamlar, aracın yol ve hava durumuna göre far ayarını farkedemezsin bunu farkedebilmek belki zifiri karanlik bir yolda belki bir miktar anlaşılır. Farların otomatik uzunları yakmasını istiyorsan farlar açık konumdayken sellekþör yaptığın kolu sellektör yapar gibi kendine doğru değilde ileri doğru iki defa itersen devreye girer ve gösterge panelinde a harfinin yandığını görürsün.

Arkadaşlar açıklamalarınız için teşekkürler

Geri