AFL Farın İçinde Örümcek Ağı

Ynt: AFL Farın İçinde Örümcek Ağı

Bu farlara su vb almada sanırım Bmw bayağı sıkıntılı; son kasa 3 serileri başta olmak üzere biraz yol yapmış çoğu 5 serisinin farları ya ölü gibi sapsarı oluyor ya da buharlı.

Dün 2-3 yaşında bir C serisi ile yeni 3 serisi yanyanaydı, gören olur diye çekemedim ama ikisinin de farları resmen havuz gibiydi.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Bu farlara su vb almada sanırım Bmw bayağı sıkıntılı; son kasa 3 serileri başta olmak üzere biraz yol yapmış çoğu 5 serisinin farları ya ölü gibi sapsarı oluyor ya da buharlı.

Dün 2-3 yaşında bir C serisi ile yeni 3 serisi yanyanaydı, gören olur diye çekemedim ama ikisinin de farları resmen havuz gibiydi.

Zaman çok kötü.

Odak müdürü Burak bey ve Tarık baskan bugün son işlemleri ve yapılması gerekenleri yaptılar sağolsunlar yarın sonuca bakacağız umarım bu iğrenç durum ve bu ayip biran önce giderilir.

DERSİMLİ link' Alıntı:
Odak müdürü Burak bey ve Tarık baskan bugün son işlemleri ve yapılması gerekenleri yaptılar sağolsunlar yarın sonuca bakacağız umarım bu iğrenç durum ve bu ayip biran önce giderilir.

Hadi hayırlısı artık bu kadar olaydan sonra bir değişim yaparlar herhalde.

DERSİMLİ link' Alıntı:
Artik bi ocakbasi ismarlarsin dimiii.
Doğanda gelcekmis ona gore.
Oyle koyden peynir geldi falan yok ona gore.
Yoksa sen yeni fari unut 
Orumceklerinle yasamaya devam edersin ona gore.

B֜LENT link' Alıntı:
Artik bi ocakbasi ismarlarsin dimiii.
Doğanda gelcekmis ona gore.
Oyle koyden peynir geldi falan yok ona gore.
Yoksa sen yeni fari unut 
Orumceklerinle yasamaya devam edersin ona gore.

Ne zaman isterseniz kardeşim.

Arkadaşlar opel yaptı yine ayıbını ve ret cevabı verdi.

şaşırmadım desem....

Geri