Ynt: AFL Farın İçinde Örümcek Ağı
E yuh.
E yuh.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
omur bence ford veya Volvo duşunebılırsın gercı zevk senın yada octavıaDERSİMLİ link' Alıntı:Aracı satıp başka bir marka araç almayı planlıyorum hayatımda opelden başka araç almadım ve bilen arkadaşlar bilir opelden bu gune kadar 5 tane araç aldık ve yapılan muamele ortada kusurlu malına dahi sahip çıkmayan bir firmaya daha fazla para kazandırmak ahmaklıktan başka birşey değil farın durumu ortada hepiniz gözünüz ile gördünüz daha diyecek tek kelime yok.
CALİBRA BG link' Alıntı:omur bence ford veya Volvo duşunebılırsın gercı zevk senın yada octavıa
o zaman şkoda octavıa dıyorum cunku seatta octvıanın yerını tutacak araba yokDERSİMLİ link' Alıntı:Skoda ve seat aklımdaki firmalar şimdilik bu ara çok açılacak durumda değilim varsın her yeri donanımlı olmasın ama başım ağrımadan ağız tadı ile bineyim.
abi kampanya gibi bişi yapsak herkes aynı konuları mail atsa bir işe yaramazmı ? birlikten güç doğar ne bileyim burda bir topluluğuz sorunlarımız aslında hep aynı ilgisizlik ve alakasızlık. biraz tehtidvari bir mailyazsak bu maileri ilgili adreslere yollasak bir şey değişirmi? yemin ediyorum adamların atrık her şeye normal demeleri canımı sıkmaya başladı beğenmediğimiz fiat ile yaklaşık olarak 10 yıllık bir geçmişim var daha 1 kere bunlar böyle yada normal cevabını almadım sorunum illaki çözüldü yada yardımcı oldular.DERSİMLİ link' Alıntı:Aracı satıp başka bir marka araç almayı planlıyorum hayatımda opelden başka araç almadım ve bilen arkadaşlar bilir opelden bu gune kadar 5 tane araç aldık ve yapılan muamele ortada kusurlu malına dahi sahip çıkmayan bir firmaya daha fazla para kazandırmak ahmaklıktan başka birşey değil farın durumu ortada hepiniz gözünüz ile gördünüz daha diyecek tek kelime yok.
mustimx link' Alıntı:abi kampanya gibi bişi yapsak herkes aynı konuları mail atsa bir işe yaramazmı ? birlikten güç doğar ne bileyim burda bir topluluğuz sorunlarımız aslında hep aynı ilgisizlik ve alakasızlık. biraz tehtidvari bir mailyazsak bu maileri ilgili adreslere yollasak bir şey değişirmi? yemin ediyorum adamların atrık her şeye normal demeleri canımı sıkmaya başladı beğenmediğimiz fiat ile yaklaşık olarak 10 yıllık bir geçmişim var daha 1 kere bunlar böyle yada normal cevabını almadım sorunum illaki çözüldü yada yardımcı oldular.