- Konuyu Başlatan
Ynt: Afl hakkında..
Cevaplayan herkese teşekkür.
Cevaplayan herkese teşekkür.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lafı mı olur yardımcı olabildiysek ne mutlu bizeergün_28 link' Alıntı:Cevaplayan herkese teşekkür.
İlginç, benimki sanki hemen geçiveriyor kısalara, öyle uzun beklemiyor.O simdi asker link' Alıntı:Her ne kadar uzun far asistanın karşıdan geleni ve önünden gideni uzuuun bi süre kör edip sonra kısalara dönsede AFL iyidir 011zaa
Gece yolculuğu yaparken resmen farla muhabbet ediyorum."Bak oğlum adam kör oldu kapat artık" I IH tık yok blahhh
O simdi asker link' Alıntı:Her ne kadar uzun far asistanın karşıdan geleni ve önünden gideni uzuuun bi süre kör edip sonra kısalara dönsede AFL iyidir 011zaa
Gece yolculuğu yaparken resmen farla muhabbet ediyorum."Bak oğlum adam kör oldu kapat artık" I IH tık yok blahhh
Hayır film yok. Ama bu Uzun/kısa kararsızlığı okuduğuma göre insignialarda da mevcutmuş.CLIORS link' Alıntı:Ön camda film var mı?
Tünellerde yada hava biraz kapalı olduğunda farı açıp kapamasında herhangi bir sıkıntı yok. Uzun far asistanında bi maraz var ama çözemedim.Arkadaşlara şekil yapayım dedim rezil etti beni 002tuhaffGNSpower link' Alıntı:Bu birazda ışık sensörünün sorunu da olabilir mi acaba? Mesela benim arabadaki tünel algılamayı sağlayan sensörüm çok kararsız, gündüz farı moduna öğleye doğru geçiyor, tünele girdikten sonra yanarsa da çıktıktan sonra uzun bir süre kısa farları kapatmıyor, sövdürüyor bana. (
O simdi asker link' Alıntı:Tünellerde yada hava biraz kapalı olduğunda farı açıp kapamasında herhangi bir sıkıntı yok. Uzun far asistanında bi maraz var ama çözemedim.Arkadaşlara şekil yapayım dedim rezil etti beni 002tuhaff
aynen bizim de hiç uzunda gitmeye izin vermiyor en ufak bi ışık görmeyiversinharunhoca link' Alıntı:İlginç, benimki sanki hemen geçiveriyor kısalara, öyle uzun beklemiyor.