AGM Akü şart mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Klixon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Klixon

Kayıtlı Kullanıcı
16-Bursa
Siteyi ziyaret et
Merhabalar,

2015 model Astra K Dynamic araca sahibim start stop özelliği var araçta fakat bu özelliği kullanmıyorum sevmiyorum da . Bu özellik olan araçlara AGM diye adlandırılan akü türü kullanılıyormuş EFB akü ile aralarında 2 katı fiyat farkı var bu araç için AGM akü şart mıdır arkadaşlar deneyimleyen kullanan var mı ? Geri dönüşler için şimdiden teşekkürler.

En pahalı agm olmasa da olur. Daha önce agm olmayan akü taktık sorun çıkarmadı birkaç ay öyle kullandık sonra sattık. Start stop hep kapatırdım.

EFB akü zaten start stop için Agm kuru aküdür

En pahalı agm olmasa da olur. Daha önce agm olmayan akü taktık sorun çıkarmadı birkaç ay öyle kullandık sonra sattık. Start stop hep kapatırdım.
Tavsiyeniz nedir EFB ile sorun yaşar mıyım sizce start stop kullanmayınca ? Başka özellikleri etkiler mi araçta acaba emin olamıyorum.

Tavsiyeniz nedir EFB ile sorun yaşar mıyım sizce start stop kullanmayınca ? Başka özellikleri etkiler mi araçta acaba emin olamıyorum.

EFB de bir problem yaşayacağınızı düşünmüyorum. Alım yaparken ustanıze iletin eski tarihli, çok bekletilmiş veya güç değerleri aracınızla uyumsuz akü takmaması konusunu iletin. Diğer türlü bir sorun olacağını sanmıyorum.

arkadaşlar ben de yakın zamanda akü değiştireceğim, orijinali 80ah varta AGM. ama benim araçta start stop yok, yani bu şehir içinde dur-kalk esnasında çalışan start-stop sisteminden bahsediyorum. sadece start stop butonu var araçta anahtarsız giriş çalışma olduğu için. yine de AGM akü almalı mıyım?

Start stop sistemi yoksa Agm Akü gerektirmez. Efb akü takılsa da sorun olmaz. Düz akü kullanılırsa Start Stop sistemi devre dışı kalır.

• Beğen
Tepkiler: monsieur
Start stop sistemi yoksa Agm Akü gerektirmez. Efb akü takılsa da sorun olmaz. Düz akü kullanılırsa Start Stop sistemi devre dışı kalır.
Start stop harici özelliklerle ilgili sorun yaşanır mı peki sensörler vs ?

Start stop harici özelliklerle ilgili sorun yaşanır mı peki sensörler vs ?

Passat B8 araca normal akü takmıştık sorun olmadı.

Geri