Ağustos Ayı Otomobili...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UMUT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ağustos Ayı Otomobili...

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardesım eklıyorum msn konusalım bız detaylıca msn den burayı mesgul etmıyelım :)

araç olarak gtc tartışılmaz ama modifiye olarak alperen arkadaşımızın astrası daha başarılı

gtc hoş ve çekici duruyor .bir gerçek var'ki siyah renk ,araçta oynama yapmadan'da kendini gösteriyor.ama oyumu alperen'e verdim..nede olsa emek vermiş:)

Son düzenleme:
Oyum Ali kardeşime :) Aracı cidden çok çok güzel.Zaten canlısını biliyoruz.Diğer astraya gelince oda güzeel fakat bazı detayları hoş olmamış malesef..

İki arkadaşada başarılar dilerim,Umut bu arada bence her tarz ve tip araç oylamaya girebilmel eskisi gibi.Tabiki başvuranlardan eleme yap ama mesela bir corsa b de corsa c ile combo ve astra g hep bir arada kıyaslanabilir.

Benim oyumda ali abiden yanaydı alperen abinin biraz abartılı olmuş ve resimlerde araç çekici durmuyor ama ali abinin aracında pek fazla bişi yok ama çok çekici duruyor bu siyah renk vb. şeylerden bide çufflasa 1o numara olucak :D

heheh saolun beyler hepınıze yorumlar ıcın :) blow of u uyduramadık satıyoruz ıste ama orjınal dump valfınden cufluyorum artık hks gıbı deıl ama ıdare eder , 1,2,3 uncu vıteslerde guzel cufluyor :)

heheh saolun beyler hepınıze yorumlar ıcın :) blow of u uyduramadık satıyoruz ıste ama orjınal dump valfınden cufluyorum artık hks gıbı deıl ama ıdare eder , 1,2,3 uncu vıteslerde guzel cufluyor :)

güzel kardeşim güzel sen içerdenn duyuyorsun bide dısardan gayet güzel geliyo ses kafanı takma sen :D

kardeşim ist'la gelmişken senın bu olayıda sorucam maslaga gıdersem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri