serkan bendede o araba olsaydı oylamada ve aynı modlarla girseydim kesin alırdım;kıyaslamaya bak astra 1.3 90 hp ; astra gtc 1.6 180 hp
Oylamalarda GTC , GT , OPC , V6 , V10 , Boxer , dizel , 1.3 , 1.6 , 2.8 , 3.5 gibi şeyler değil bakılan. Milletin oy vermesi %80 aracın tipine,%20 de üzerindeki emeğe oluyor. Bunu bir örnek ile açıklamamı isterseniz;
Benim de katıldığım bir yarışmada,1. Irmscher Vectra B sahibi bir arkadaşımız oldu. Şimdi sizin mantığınıza göre düşünür isek,benim aracım hem 192 hp olması ile,hem de opc olması ile , açık ara önde olması gerekirdi. Ancak durum böyle olmadı, Vectra B bana epey de bir fark attı..Çünkü arkadaşımızın aracı gerçekten çok çok güzel modifiye edilmişti,yapılan işlemler sonucu adeta orjinal bir i500'e dönüşmüştü. Vectra B de olsa,benimkinden eski de olsa,benimkinden güzel duruyordu..Hatta ben bile oyumu ona vermeyi düşünmedim değil
Arkadaşımın sahip oldugu 4 kapı bir Astra 1.6 Twinport şu an bu kıyaslamada olsa,kesinlikle ona verirdim mesela oyumu.Çünkü opc tamponları,full irmscher bodysi,opc jantları,ses ve görüntü sistemi,brembo frenleri ile,GTC den cok daha dolu ve spor duruyor..
Sonuç olarak yaptığınız modlar ile,veya aracınızın görüntüsü ile birçok aracı gölgede bırakabilirsiniz,diğer aracın ne oldugu önemli değil bence. Şu an benim karşıma bir Vectra i500 , bir de BMW M3 koysanız,ben yine oyumu Vectraya veririm.
İkinci olarak sonuçta bu kendi aramızda yaptıgımız bir eğlence.Bu ay kazanamasanız da,3 ay sonraki yarışmada yeniden yeriniz alabilirsiniz.Nihayetinde bu bir yarışma,ve katılmak önemli bence
Yarışmanın sonucu bariz de olsa,bu sizin aracınızın kötü olduğunu falan göstermez,merak etmeyin. Aracınız gayet güzel
Son düzenleme: