Akaryakıta büyük zam :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kgb2041
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu olaya sabahtan beri o kadar öfkeliyimki...
başbakanlığa biraz önce yazı yazdım bakalım cevap gelecek mi
adres bimer@basbakanlik.gov.tr
bence herkes bişeyler yazsın belki işe yarar

yazmasına yazalım ama hiçbir işe yarayacağını zannetmiyorum. Cevap vereceklerini zannetmiyorum. Verseler bile kesinlikle saçma sapan bir cevap olacağına eminim.
Ben en iyisi gidip biraz benzin alayım da seçimde dağıttıkları koltuk, kanepenin borcu daha çabuk kapansın...

Ben en iyisi gidip biraz benzin alayım da seçimde dağıttıkları koltuk, kanepenin borcu daha çabuk kapansın...

:good::good::good::alkis::alkis::alkis:

size bunun gibi yüzbinlerce alkış gönderiyorum..

ya ne diyeyim, canım ülkemde bu ızdırabı niye yaşatıyorlar bize...benzin ucuz diye cennet vatanı bırakıp başka bir yere mi göç edeceğiz, yada bize bunu yaşatanları mı oralara göndereceğiz..evet evet tek yol bu

dahada arttırın yetmeeeez, litresi 5 milyon olsun, sigarayıda arttırın en dandik sigara bile 5 milyon olsun, doğalgazıda arttırın, elektriği arttırın, suyuda arttırın, mtv olrak her araç sahibinden en az 1milyar alın, yetmeeeeez! Hepimiz aylık maaşlarımızı alıp hazineye yatıralım, aç gezelim. Sonrada gidiiiiip bundan memnun olduğumuzu mührü basarak onaylayalım.
Milletin yarısı bu işten memnun demekki ha ben değilimde ne olacak kurunun yanında yaşda yanıyor. Daha yöneticilerimize yeni 0 uçak alıcaz, ne kadar bürokratımız varsa hepsine 0 mersolar jeepler alacaz. Biz otobüslerde iyiyiz. Kuyruklarda iyiyiz. Koyunuz koyun! Adamın yiyeceği ekmeği yoktur ama yinede gideeeeer mührü basar. Donumuza kadar almazsanız hatırım kalır. :mad:

Not: Bu millete allah akıl fikir versin...

bize müstehak....

100 milyona yaklaşan nüfusumuzun tamamına yakını zengin olduğundan herhalde yine iktidar yaptılar hükümeti.Bizim milletimize haktır.seçimlerden önce herkez tv'de iş yok cepte para yok diye bas bas bağırıyorlardı hükümetten şikayet ediyorlardı ne oldu. kendilerini kömüre,beyaz eşyaya,alışveriş çekine satıp tekrar bu hükümete oy verdiler.neden memnun olmadığınız hükümete oy veriyorsunuz anlamadım(ben oy vermedim vermemde)milletimizden haksız yere topladıkları vergiler zehir zıkkım olsun bin yerlerinden çıksın.öteki dünyada bunların hesabını nasıl olsa verecekler

dahada arttırın yetmeeeez, litresi 5 milyon olsun, sigarayıda arttırın en dandik sigara bile 5 milyon olsun, doğalgazıda arttırın, elektriği arttırın, suyuda arttırın, mtv olrak her araç sahibinden en az 1milyar alın, yetmeeeeez! Hepimiz aylık maaşlarımızı alıp hazineye yatıralım, aç gezelim. Sonrada gidiiiiip bundan memnun olduğumuzu mührü basarak onaylayalım.
Milletin yarısı bu işten memnun demekki ha ben değilimde ne olacak kurunun yanında yaşda yanıyor. Daha yöneticilerimize yeni 0 uçak alıcaz, ne kadar bürokratımız varsa hepsine 0 mersolar jeepler alacaz. Biz otobüslerde iyiyiz. Kuyruklarda iyiyiz. Koyunuz koyun! Adamın yiyeceği ekmeği yoktur ama yinede gideeeeer mührü basar. Donumuza kadar almazsanız hatırım kalır. :mad:

Not: Bu millete allah akıl fikir versin...

abi öyle deme yanlış anlarlar koyun koyun diyosun adamlara adamlarda bidaha bidaha koyarsa :kop::kop:

abi öyle deme yanlış anlarlar koyun koyun diyosun adamlara adamlarda bidaha bidaha koyarsa :kop::kop:

yani ibrahim sabah sabah beni güldürdün allahta seni güldürsün emi :)

yani ibrahim sabah sabah beni güldürdün allahta seni güldürsün emi :)

koyun koyun bize koyun başkasına koymayın yalama olduk zati :D bişe değil alışkanlık yaptı millet kaç senedir koyucuları seçiyor.. tatlımı ne gelmeye başladı? anlamadım :kop:

Bizim insanımıza seven değil başkası yaranır zaten! Durmak yok zamma devam!

Geri