Akaryakıta büyük zam :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kgb2041
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben oy için satın alınmaya çalışan halkın iradesine karşı olduğum için yazdım o kısmı..

olurmu hiç ödermiyiz s600 parası :D

türbana evet dediği için yök başkanına alınan 1 trilyonluk arabanın parasının bitmesine azcık kaldı sıkın dişinizi ya nolcakki her depoda 100lira vergiyle bi nanecik olmaz :D

nanecikde deil bizden cacık bile olmaz o kalitede bile değiliz :rolleyes:

aynene ibrahim katılıyorum aynı taraftayız...

sessiz bir protesto başlatsak madem sesimizi çıkaramıyoruz arabalarımızın camlarına bu otoda dünyanın en pahalı benzini kullanılıyor yazsak kendi adıma bu yazıyı çıkardım sabaha trafikte o şekilde dolaşmaya başlıyorum.en azından bişey

yok bence şöyle yapalım onlar sürekli cinnah tarafından gidiyorlar gidelim 300-500 araba cinnahta kontak kapayalım :D

Çevre yollarını kapatma fikri gelmişti aklıma.
Taksiciler dolmuşçular halk otobüsleri kamyonlar la konuşsak çevre yollarına çıksak kontak kapatsak. Biri gelirsede benzinimiz bitti benzin alamıyoruz desek. Şöyle bir iki-üç saat arabaları bıraksak bakın nasıl kıyamet kopuyor.

Cebimden çıkmak bilmeyen en büyük hırsız, en sonunda memleketin oksijenini kullanıyoruz diye hepimizin ağzına birer tane kartlı sayaç taktıracak. Birde havadan ötv alacak. Böylece önümüzdeki seçimde de su olmayan köylere çamaşır makinası dağıttıkları gibi güney illere de soba dağıtırlar :)

demokratik toplumlarda protesto gelenekseldir. Bu kontak kapatma işi feci şeklde hoşuma gitti. En kötü bir temiz sopa yeriz :), ve benzin gene artar ve biz yediğimiz dayakla kalırız. ama yinede böyle bir aktivite olsun bende katılırım :D

Son düzenleme:
demokratik toplumlarda protesto gelenekseldir. Bu kontak kapatma işi feci şeklde hoşuma gitti. En kötü bir temiz sopa yeriz :), ve benzin gene artar ve biz yediğimiz dayakla kalırız. ama yinede böyle bir aktivite olsun bende katılırım :D

bana koysunlar :D size kıyamam :kop:

Bu zam öyle böyle etkilemeyecek
16 Temmuz 2009 Perşembe 15:15
İndirim bir oyundu! Hükümet vergiye zam ile indirimi vatandaşın cebinden aldı. Bu zam iğneden ipliğe herşeyin artması demek.

Tüketici Dernekleri Federasyonu (TÜDEF) Başkanı Ali Çetin, akaryakıttan alınan Özel Tüketim Vergisindeki (ÖTV) artışla kurşunsuz benzinin 3,16 lirayı bulduğunu belirterek, ''EPDK'nın tavan fiyat uygulamasıyla ilgili bunun bir 'orta oyunu' olduğunu açıklamıştık. Amaç gerçek bir akaryakıt fiyat indirimi değil, tüketiciyi psikolojik olarak indirim varmış gibi kandırmaktır'' dedi.

Çetin yaptığı yazılı açıklamada, ÖTV üzerinden alınan KDV ile birlikte zammın yüzde 9,2 olduğunu ifade ederek, bunun akaryakıtla sınırlı kalmayacağını, nakliye dahil petrol türevlerinin kullanıldığı tüm ürünlere yansıyacağına dikkati çekti. Çetin, ''Zam, kriz ortamında geçim derdinden çok, açlıktan can derdine düşen tüketici için iğneden ipliğe en az yüzde 10 daha zam demektir'' dedi.

''AKARYAKIT BOYKOTUNA HAZIRLANALIM''

''Maliyeti 1 lira olan benzinin 3 liranın üzerinde satılmasını'', ''soygun'' olarak nitelendiren Çetin, özetle şunları kaydetti:

''Ülkemizdeki akaryakıt fiyat politikası, yıllardır tüketicinin 'kümesteki kaz gibi yolunması' esasıyla yürütülmektedir. Bu politika AKP tarafından da ısrarlı bir biçimde sürdürülmektedir. Dünyanın hiçbir ülkesinde görülmeyen bir uygulamayla vergiden vergi alınmaktadır. Tüketiciler olarak bu haksızlığın düzeltilmesini beklerken yapılan zam sorumsuzluktur.

Vergi adaleti için akaryakıtta gerçek bir indirim için tüketimden gelen gücümüzü, tüketme hakkımızı kullanalım. Akaryakıt boykotuna hazırlanalım.''

kaynak:internethaber

Yanımızda taksiciler minibüsçüler otobüsçüler ve özellikle kamyoncular olursa kim dayak atıcak bize polis mi :D en fazla biber gazı sıkar bizde gaz maskesi takarız :D

Geri