Akaryakıta büyük zam :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kgb2041
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sorun yok, zamları fazla önemsemeyin, herşey yolunda elhamdülillah, sorun yoook :D
beraber yürüdük biz bu yollarda valla sorun yok :D

sessiz bir protesto başlatsak madem sesimizi çıkaramıyoruz arabalarımızın camlarına bu otoda dünyanın en pahalı benzini kullanılıyor yazsak kendi adıma bu yazıyı çıkardım sabaha trafikte o şekilde dolaşmaya başlıyorum.en azından bişey

Ben arka cama iki tane yapştıdım bile.

arabayı komple kaplatsakda nafile :(

Hadi zam zam geçiyorlar enayi yerine konuyoruz..Birde ÖTV üzerinden KDV almıyorlar mı, bize resmen siz SALAKSINIZ diyorlar ve biz hiçbir şey yapamıyoruz.

Ey bu zamlara tepkisiz kalan Halkım ; arabam yokki banane diyor olabilirsiniz ancak bu akaryakıt zammı, yediğiniz ekmeğin, içtiğiniz suyun, işe giderken bindiğiniz otobüs/dolmuş/metro/taksinin maliyetlerini arttıracağı için bunun bedelini sende ödeyeceksin, ne olur uyan artık, sesini çıkar....

Hadi zam zam geçiyorlar enayi yerine konuyoruz..Birde ÖTV üzerinden KDV almıyorlar mı, bize resmen siz SALAKSINIZ diyorlar ve biz hiçbir şey yapamıyoruz.

Ey bu zamlara tepkisiz kalan Halkım ; arabam yokki banane diyor olabilirsiniz ancak bu akaryakıt zammı, yediğiniz ekmeğin, içtiğiniz suyun, işe giderken bindiğiniz otobüs/dolmuş/metro/taksinin maliyetlerini arttıracağı için bunun bedelini sende ödeyeceksin, ne olur uyan artık, sesini çıkar....

kesinlikle katılıyorum...

ben SALAK'ım çünkü hiç sesimi çıkarmıyorum bu işlere.. Kocaman bir SALAK'ım..

Geri