akü bitmiş takviye yaptık gene yemedi....yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kdz67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
akü bitmiş güçlü bi takviye yaptık çalıştı..sorun takviye kablosunun ince olması.siz siz olun parmak kalınlıgıından az caplı kabloyla takvıye yapmayın yemıo.. bu arada haydut25 bu işi biiliyor ....tesekkurler..saygılar...

onla geçmiş olsun bence bi an önce bi akü al kış geldi çok sorun yaşarsın

akü bitmiş güçlü bi takviye yaptık çalıştı..sorun takviye kablosunun ince olması.siz siz olun parmak kalınlıgıından az caplı kabloyla takvıye yapmayın yemıo.. bu arada haydut25 bu işi biiliyor ....tesekkurler..saygılar...
haydut25'ten 5 mesaj önce ben söyledim kalın ve sağlam kablo kullanman gerektiğini ;)

1) Takviye yapılan aracın çalışır durumda olması lazım, böylece voltaj 12 değil 14-15 olur.
2) Takviye kabloları kalın ve sağlam olması lazım.

alperuzi kusurabakma ya haklısın aynen sende saol yorumunuz ıcın tesekkur ederım....halloldu cok sukur....

dj gokcel amfımı satıosun...

Konu denk gelince tecrübelerimle hem serkan arkadaşımıza hemde bu konuyu okuyan herkese fikir vermek yrdımcı olmak için o mesajı yazmıştım.Bence kimin yazdığı değil de, burada zor durumda kalan bir arkadaşımızın, hangimiz yazarsak yazalım fikirlerimizden tecrübelerimizden faydalanarak sorununa hep beraber faydalı olabilmemizdir.Hepinize sevgi ve saygılarımla :)

Konu denk gelince tecrübelerimle hem serkan arkadaşımıza hemde bu konuyu okuyan herkese fikir vermek yrdımcı olmak için o mesajı yazmıştım.Bence kimin yazdığı değil de, burada zor durumda kalan bir arkadaşımızın, hangimiz yazarsak yazalım fikirlerimizden tecrübelerimizden faydalanarak sorununa hep beraber faydalı olabilmemizdir.Hepinize sevgi ve saygılarımla :)

;) kesinlikle katılıyorum..
ve kış geliyor açıklamasınada değiştirecek olursanız bosch tan şaşmayın derim harbi sağlam

Geri