akü mü boşaldı dersiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgun88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozgun88

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar bugün Erzurum-horasan hayli soğuk bir gün geçirdi aracı bir türlü çalıştıramadım.2-3 saat aralıklarla kontak aç kapa yaparak denedim ama yine de bi türlü çalıştıramadım ve malesef aküyü bitirdim galiba.nerdeyse bütün arıza ışıklarını yaktı ( birkaç saat sonra tekrar gittiğimde arıza ışıkları yanmıyor sonra yine aynı) canım çok sıkıldı. aracım 10 aylık 17000km de. olabildiğince itinalı kullanırım iniş binişlerde motoru hemen susturmam bile 30sn-1dk beklerim en az. 3-5 zorlama ile hemen boşalır mı bi akü anlayamıyorum.

sağolsun recai ile bugün epey konuştuk beni her ne kadar sakinleştirse de ben yine de dandik akü koyuyorlarsa hakkımı helal etmiyorum!!! inşaattan malzeme çalan müteahhitler gibiler !!!

Ynt: akü mü boşaldı dersiniz?

Bizim araclar tam bi akü canavari.
Muhtemelen akü bitmistir.
Bende ayni dertten müzdaribim.

֖ncelikle geçmiş olsun ,marşa uzun süre bastıysanız üzgünüm ama aküyü  bitirmiş olabilirsiniz şarja verseydiniz gün içinde keşke 24 saat sürüyor şarj süresi çünkü.

10 ayda akü mü biter  ???

2011 Şubat tan bu yana kullanıyorum, 22 Ekim de diğer aracımı 10-15 gün kullanınca Astra zor marş basar oldu!

3-5 kullanımdan sonra toparladı ama eminim eksi derecelere inen havalarda kalsa akü biter, neyse ki bu aralar adım başı akü satıyorlar Energizer, Mutlu vs

Tolga KARACA link' Alıntı:
2011 şubat tan bu yana kullanıyorum, 22 Ekim de diğer aracımı 10-15 gün kullanınca Astra zor marş basar oldu!

3-5 kullanımdan sonra toparladı ama eminim eksi derecelere inen havalarda kalsa akü biter, neyse ki bu aralar adım başı akü satıyorlar Energizer, Mutlu vs
Energizer akumi var laaa. Pil degilmiydi o  005hihih
Benim arabada calismiyo togi
Ulaşin aldigi aküden alicam bi ara mutlu 66 amper.

B֜LENT link' Alıntı:
Energizer akumi var laaa. Pil degilmiydi o  005hihih
Benim arabada calismiyo togi
Ulaşin aldigi aküden alicam bi ara mutlu 66 amper.

Yahu ben o kadar kullanmama rağmen 10-15 gün kullanmadım hemen yarıladı aküyü, sen hiç kullanmıyorsun kaç yaşında araba kilometresi 10.000 olmadı daha.

Akü bahane arıyor bitmeye valla.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Yahu ben o kadar kullanmama rağmen 10-15 gün kullanmadım hemen yarıladı aküyü, sen hiç kullanmıyorsun kaç yaşında araba kilometresi 10.000 olmadı daha.

Akü bahane arıyor bitmeye valla.
Bu bizim arabalara has togi.
Jetta 1 ay yatti gene problemsiz calisti.

şimdi kendisini sardım sarmaladım motorun bi güzel battaniye ile ama sabaha pek umudum yok açıkçası. sabah bi elektrikçi ile şarj etmeyi denicem aküyü ve sonra da ilk fırsatta servise götürüp ölçtürmeyi uygun değilse garantiden değiştirtmeyi planlıyorum tabi şayet sıkıntı aküyse ki inşallah bu kadar basittir pek de bir şey gelmiyor aklıma.araca 1-2 günde bir kullanıyorum muhakkak pek boşalacağını zannetmiyorum ama bugün zorladım sayılır kabul edebilirim 2-3 saat arayla 2-3 marş sadece ama yine de şaşkın ve kızgınım il merkezi olsaydı şimdi bu kadar sıkıntı etmezdim.yol yardımı hakkım var 1 sene onu kullanıp erz'e servise mi çektirsem acaba? ama bu da içime sinmiyor karizmayı çizdirmek istemiyorum açıkçası  :)

Hakan soğuk yerlerde yaşayanlar akü konusunda amper değerinden çok cca değerine dikkat etmeli,cca dediğimiz soğuk motor ilk marş amper gücü ,bu soğuk yerlerde en az 650 cca olmalı.

Geri