akü mü boşaldı dersiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgun88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: akü mü boşaldı dersiniz?

ulas79 link' Alıntı:
Hakan soğuk yerlerde yaşayanlar akü konusunda amper değerinden çok cca değerine dikkat etmeli,cca dediğimiz soğuk motor ilk marş amper gücü ,bu soğuk yerlerde en az 650 cca olmalı.
Ulaş yakaladim seni arabayi cikarmaya firsatim olmadi senin akü yerine tam oturdu degilmi. Bugun telefonla sordum 66 amper mutlu 180 tl dediler fiyat nasil.

BÜLENT link' Alıntı:
Ulaş yakaladim seni arabayi cikarmaya firsatim olmadi senin akü yerine tam oturdu degilmi. Bugun telefonla sordum 66 amper mutlu 180 tl dediler fiyat nasil.
Bülent akü yuvasına tam oturuyor, Fiyat konusuna gelince iyi fiyat almışsın ben 190 tlye aldım ,yanlız alırken üretim tarihine dikkat et enfazla 1 aylık olsun çünkü akü rafta şarjsız durdukça zayıflar.

ulas79 link' Alıntı:
Bülent akü yuvasına tam oturuyor, Fiyat konusuna gelince iyi fiyat almışsın ben 190 tlye aldım ,yanlız alırken üretim tarihine dikkat et enfazla 1 aylık olsun çünkü akü rafta şartsız durdukça zayıflar.
Ok ulaş tekrar sağolasin.

BÜLENT link' Alıntı:
Bu bizim arabalara has togi.
Jetta 1 ay yatti gene problemsiz calisti.

Brava mı 2-3ay çalıştırmamıştım ama gene de tek seferde almıştı, Laguna mı 6 ay çalıştırmamıştım ama tek seferde de çok seferde de çalışmamıştı 011zaa

Tolga KARACA link' Alıntı:
Brava mı 2-3ay çalıştırmamıştım ama gene de tek seferde almıştı, Laguna mı 6 ay çalıştırmamıştım ama tek seferde de çok seferde de çalışmamıştı 011zaa

6 ay boyunca araba niye yatar, vicdansız adam arabanın altında çiçekler, üstünde habitat yetişir 6 ayda. ((:

ulaş abi akümde yanılmıyorsam ve eğer bu tarihse aynen şöyle yazıyordu 2012.10.09 sanırım bu tarih ve ben aracı 2013 mart'ta aldım.
akü kaç amperlik onca çabalamama rağmen bu yazıyı göremedim üzerinde ama sanırım cca gördüm 700-720 gibi bir şey yazıyordu alt alta iki değer yazıyordu.

dizel aracı olanlar aküleri kaçlık bakabilirler mi? değişecekse 75lik olur mu? mutlu almayı düşünüyom ağer sorun aküde ve garantiden değişemezsem

GNSpower link' Alıntı:
6 ay boyunca araba niye yatar, vicdansız adam arabanın altında çiçekler, üstünde habitat yetişir 6 ayda. ((:

005hihih 005hihih

ozgun88 link' Alıntı:
ulaş abi akümde yanılmıyorsam ve eğer bu tarihse aynen şöyle yazıyordu 2012.10.09 sanırım bu tarih ve ben aracı 2013 mart'ta aldım.
akü kaç amperlik onca çabalamama rağmen bu yazıyı göremedim üzerinde ama sanırım cca gördüm 700-720 gibi bir şey yazıyordu alt alta iki değer yazıyordu.

dizel aracı olanlar aküleri kaçlık bakabilirler mi? değişecekse 75lik olur mu? mutlu almayı düşünüyom ağer sorun aküde ve garantiden değişemezsem

75lik harika olur aslında değiştirmişken.

GNSpower link' Alıntı:

:)  :)  :)  :)

ozgun88 link' Alıntı:

Hakan senin durumunda üretim tarihi pek fark etmez dediğimiz gibi cca senin araçta yüksek olmalı çünkü aşırı soğuktan motor yağı macuna döner buda akünün ilk marş performansını etkiler sana cca sı en az 800-1000 arasında bir akü lazım ki ilk marşta akü ölmesin,amper konusuna gelince yüksek amper aracın durduğu yerde elektrik akşamına kullanırsan( motor çalışmazken) işe yarar üzerinde yazan amper değerinden akünün 1 saatte hiç durmadan verebileceği amper gücüyle gösterir.

Geri