Akü Problemi mi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Djfree
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Akü Problemi mi ?

Bu sabah servise uğradım.Akümü Voltajını ölçtüler ve düşük çıktı.(11.3)Aküyü söküp 8 saat şarja takıcaklarını söylediler fakat araç bu haftasonu lazım olacağından p.tesi sabah tekrardan servise gidip aküyü 8 saat şarja bırakıcam.Eğer buda işe yaramaz ise yeni akü takıcaklar.Şimdilik bu kadar.

benim bildiğim kadarıyla camlar kapalıyken hangi araçta hala kapatmaya çalışırsanız çalışın farların sanki canı çekilioymruş gibi olur, o durumsa eğet normal:)

Djfree link' Alıntı:
Bu sabah servise uğradım.Akümü Voltajını ölçtüler ve düşük çıktı.(11.3)Aküyü söküp 8 saat şarja takıcaklarını söylediler fakat araç bu haftasonu lazım olacağından p.tesi sabah tekrardan servise gidip aküyü 8 saat şarja bırakıcam.Eğer buda işe yaramaz ise yeni akü takıcaklar.Şimdilik bu kadar.

her ne olursa olsun 0 aracın aküsü bukadar kısa zamanda takviye filan edilmemesi lazım bence değiştirme yoluna gidin

erdem link' Alıntı:
[quote author=Djfree link=topic=183.msg1183#msg1183 date=1294508441]

her ne olursa olsun 0 aracın aküsü bukadar kısa zamanda takviye filan edilmemesi lazım bence değiştirme yoluna gidin
[/quote]
Bende öle dedim ustaya fakat bir bilgisayara sokuyolar aracı o ne derse onu uygulayabiliyolar.Bilgisayar şimdilik akü sarj edilsin yazısı verdi onun dışına çıkamıyolar.Şarjdan sonra tekrar bakıcaklar ozaman akü değiştirin derse hopp değişeceklermiş.

Aracıma yeni 60Ah akü takılmıştır.Hayırlı olsun. greatt

benim de  dün tavan üstü stop  falan değişti garantiden dur bakalım daha neleri değişcek aracın. ellenmedik yeri kalmadı bu astra j denilen aletin

avukatakın link' Alıntı:
benim de  dün tavan üstü stop  falan değişti garantiden dur bakalım daha neleri değişcek aracın. ellenmedik yeri kalmadı bu astra j denilen aletin

En azından garantiden değişmiş.:)Kötünün iyisi...

heraklitus link' Alıntı:
[quote author=avukatakın link=topic=183.msg1478#msg1478 date=1294734469]

En azından garantiden değişmiş.:)Kötünün iyisi...
[/quote]
haklısın :))))  bari arıza çıkacaksa  garantideyken çıksın yoksa işimiz yaş :)))

evet ne tür problemler varsa bu iki senede halletmek lazım :D
ancak elektroniğe hiç güvenmiyorum, en sonra 1 tb lık hdd imi yanlışlıkla formatlayıp
4 senelik eğitim materyallerimi sildikten sonra :)

piyasaya yeni çıkmış araçlarda bu tarz kusurlar bence doğal karşılanmalı... bunun faturanı ise araçlarımıza meraklı bakışlarla telafi edebiliyoruz:)

Geri