Ynt: Akü Problemi mi ?
Doğru Konu ve Doğru Teşhis Aynı şeyi Yaşadım...
Tecrübeli Öyelerimizin Tavsiyeleri ile 66'lık Mutlu Akü Aldım...
şu anda hiçbir sorun yok
MuratS link' Alıntı:Arkadaşlar konuyu hortlatıcam ama boşu boşuna yeni konu açarak kalabalık etmek istemedim..
Malum ben aracı plakalı-faturalı aldım yaklaşık 7-8 ay araç galeride yatmış sonra plaka takılmış ve 3 ay sonra ben almışım.. Yalnız ben aldığımda aracın aküsü bitmek üzereydi nerden anladım, galeride aracı teslim almadan önce camlar oto. kapanıyor mu diye anahtardaki kilide basılı tuttum ve camlar kapanmadı. Teknik servis baktı ve araç hiç çalışmadığı ancak 7-8 aydır sürekli kapılar açılıp kapandığı ve ışıklar yandığı için akünün boşalmak üzere olduğunu söylediler. Kuru akü olduğundan şarja takıp öyle teslim ettiler.
Sorum şu: Aracı 2 gün kullanmazsam ve kontağı çevirirsem geç alıyor. Yani normalde saniyelik bir iş ancak zorlanıyor gibi hissediyorum ve 2 saniye sonra ateşleme yapıyor. Ancak aynı gün içerisinde bir daha bunu yapmıyor. Sabah stop ediyorum akşam çalıştırıyorum hiçbir sıkıntı yok. Ancak aradan 1-2 gün geçiyor yine aynı sorun.. Bu sizde de oluyormu normalmi yoksa bu cumartesi aküyü değiştirmelerini talep edeceğim.. Demekki sarj ile çözülemeyecek bir sorun olabilir...
Doğru Konu ve Doğru Teşhis Aynı şeyi Yaşadım...
Tecrübeli Öyelerimizin Tavsiyeleri ile 66'lık Mutlu Akü Aldım...
şu anda hiçbir sorun yok