arkadaşlar astramın aküsü bitmiş orjinal akü 55 amper yerine yine 55 lik mi alayım yoksa 60lıkmı bir sorun çıkarmı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
72 amperi genelde taksiciler kullanır...bende 72 amper var. ustalar 72 takıyor. kışın iyi çalışır diyolar. ama benim araçla senin araç farklı... buna da dikkat etmek lazım.
valla bilmiyom. 1,5 senedir kullanıyorum. usta 72 amper takalım dedi. hatta bende bişey olmasın dedim. yok bişey olmaz daha iyi olur. kışın çok rahat çalışır dedi.72 amperi genelde taksiciler kullanır...
normal binek araçlar için 60 amper idealdir ...
aşırı elektronik aksam varsa o zaman daha yüksek amperli aküler düşünülebilir ...
Aynısından bende aldım akü süper sabahları zor çalışırdı şimi tık alıyorbende 74'lük varta aldım 160 liraya akü çok iyi ancak şarz dinamosunda çözülemeyen (ustalar çözemedi) bir arıza var az şarz ettiği için akü biraz çılızlaştı. bu arada aküyü ilk aldıgımda gece lpg'de bıraktım aracı sabah -6 derecede lpg'ye gayet güzel çalışmıştı
orjinal akünle aldığın akü arasında 10-12 amper fark varsa şarj dianamosuna yük binerbende 74'lük varta aldım 160 liraya akü çok iyi ancak şarz dinamosunda çözülemeyen (ustalar çözemedi) bir arıza var az şarz ettiği için akü biraz çılızlaştı. bu arada aküyü ilk aldıgımda gece lpg'de bıraktım aracı sabah -6 derecede lpg'ye gayet güzel çalışmıştı
zaten 13,2'den yukarı çıkmıyor şarz dinamosunun şarz değeri. iç sargısında bir sıkıntı var herhalde. konjektörünüde değiştirdik halen aynıorjinal akünle aldığın akü arasında 10-12 amper fark varsa şarj dianamosuna yük biner