Alarm sistemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ergun U.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ergun U.

Kayıtlı Kullanıcı
16-Bursa
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar öncelikle aracımda alarm yok eski aracım 301de caydırıcı olsun diye alarm olmamasına rağmen ön tarafta ışık sinyali vardı dışardan bakınca alarm zannediliyordu.
Kılavuzda çok açıklayıcı bir şey bulamadım ayrıca bu hırsızlık alarm sistemi donanıma göre mı değişiyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-02-04-11-09-24-078_com.google.android.apps.docs.webp
    Screenshot_2018-02-04-11-09-24-078_com.google.android.apps.docs.webp
    141.9 KB · Görüntüleme: 157
Valla bende 2012 Sport modelde aktif edemedim şahsen.. Şuan hala yedek anahtar kullanıyorum, fırsat bulup orjinal anahtarı yaptıramadım, acaba anahtardan kaynaklı olabilir mi? Kırmızı led hiç yanmıyor yani :) Bilgisi olan arkadaşlardan yardım talep ediyoruz.

Alarm cosmo araçlar için standart bir özelliktir. Diğer donanımlarda malesef bulunmuyor satışta opsiyonelmi bilemiyorum. Ordaki led lamba nasıl yakılabilir düşünmek lazım :)

Merhaba arkadaşlar öncelikle aracımda alarm yok eski aracım 301de caydırıcı olsun diye alarm olmamasına rağmen ön tarafta ışık sinyali vardı dışardan bakınca alarm zannediliyordu.
Kılavuzda çok açıklayıcı bir şey bulamadım ayrıca bu hırsızlık alarm sistemi donanıma göre mı değişiyor.
Bu işi yapanlar o kırmızı ışığın işlevini, aracın anahtarsız nasıl çalıştıracağını, aracı üretenden iyi biliyorlar. Bir ara torpidosunda gizli yedek anahtar olan audileri çalmışlardı hatırlarsanız. Çalacak olduktan sonra alarmı da kapatırlar... Hırsızlık ve diğer risklere karşı en iyisi kasko derim fakat, yine çalınacağı varsa tamircide, otoparkta, yıkamacıda teslim belgesi almadan (...ki yetkili servis bile vermiyor öyle bir belge) anahtarıyla birlikte teslim ediyoruz, oralarda da çalınır ve anahtarlar elimizde olmadan hiçbirşey iddia edemeyiz. Allah kısmetimizden çıkarmasın arabamızı...

Son düzenleme:
Geri