alarm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arabanın alarmında sorun vardı.elektrıkcıye goturdum.tamır ettı.ama sımdıde sureklı olarak hareket halındeylken bıle alarmın uyarı ışıgı sureklı yanıyor ,hıc sönmuyor.bugun aynı yere goturdum yoldayken bı sıkıntı yaratırmı dıye sordum.bır sey olmaz dedı.sızce guvenebılırmıyım.bu alarmların bazıları motoru kıtlıyormus.ne dersınız?

dostum bence ışık sonmeli,bi daha git oraya bence....benimki de yağmurdan ötüyo ne yapayım? kendim ona bi ayar çekebilir miyim?

benim de alarm kendi kendine ötüyordu.taktırdığım yere götürdüm.beyni arızalanmış değiştirdi.problem çözüldü.torsion alarmın hassasiyet ayarı vardır. genelde aracın sol ön tarafına monte edilir.oradan kendin ayarlayabilirsin.

Selam arkadasim.Bencede torsion ayarinin hassasiyetini biraz düsür sorunun gider.Eger sorun devam ederse Alarm cihazinin modulünü degistir.Bu kesin cözüm olacaktir. Hadi kolay gelsin...;)

abiler arabanın sol önünde akünün orada silindirik bi kapsül var ordan mı ayar yapılıyor

Ayarını yapsanda bi şekilde bozuluyo bunlar ya.Ayarlasanda bi değişik,anlam veremiyorum ben.Geçen sene yağmurdan ötmeye başlamış.Ben apartmanda oturuyorum,alt katta da savcı var.Neyse gece 1 suları uyuyordum ben,bi telefon geldi.Karakoldan arıyorlar.Aracınızın başına gidin alarm çalıyo diye savcı rahatsız olmuş.Bir indim 6 tane polis biride komser,savcı haber etmiş ya..Komser ağzıma sıçtı resmen ,yağmurda nasıl yağıyo,ayarlamasını bilmiyosan takma şunu diye bağırıyo sinir oldum bende o yağmurda söktüm alarmın bağlantılarını bi daha da alarm malarm takmam walla...Çabuk bozuluyo..En iyisi alarm varmış görüntüsü veren ışıklı uzaktan kumandalar...

albatros kardeş haklısın benim cali. de yağmurdan ötüyo. bi gece bi baktım alarm çalıyo tabi bütün herkes uyandı babam sinirlidir, şöyle dedi

''ben apartmansakini olsam şimdi o arabaya zarar vermiştim ciddi ciddi söylüyo haa sanki ben öttürdüm..... çıldırdım o gün bugündür(yaklaşık 1 aydır) manüel kitliyoruz napalım

torsion' Alıntı:
albatros kardeş haklısın benim cali. de yağmurdan ötüyo. bi gece bi baktım alarm çalıyo tabi bütün herkes uyandı babam sinirlidir, şöyle dedi

''ben apartmansakini olsam şimdi o arabaya zarar vermiştim ciddi ciddi söylüyo haa sanki ben öttürdüm..... çıldırdım o gün bugündür(yaklaşık 1 aydır) manüel kitliyoruz napalım

Çıldırmıcak gibi değilki kardeşim,sinir yapıyo insanda...Ben rahat uyuyorum artık yağmurlu günlerde....İptal et sende sadece kumandaya çevir..Bide ışıklısından bulursun gören alarm var sanır,en garantisi rahat uyumak için...:)

albatros adını bağışla...ben eren...ya abi şimdi bizim gt de yalancı alarm var (minton teybın kapagını sokunce yanıyor kırmızı led) öyle bişey mi kastediyorsun?

Bende serkan...:)
Yok erencim o da bi caydırıcı alarm tipi kısmen...Ben oto markete gittim kumanda sormak için çeşit çeşit gösterdi adam.Ben sustalı olanı beğendim.Özelliklerini sordum.Alarm ışığı gibi ışığı var dedi adam alarm süsü vermek içinmiş + sirende takıp sadece kendin öttürürsün dedi bide cam modül özelliği vardı (cam kaldırma)benimde hoşuma gitti aldım.70 ytl ye.anahtarda yaptırdım.Güzel oldu.Ama ben sireni takdırmadım.Süs ışığı mavi yanıp sönüyo işte aynı alarm varmış gibi...
Anladın sen onu...:) :)

Geri