alarm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
serkan abi o zaman phılıps h1 diamond vision fiyatını da bi zahmet bana bi öğrene bilir misin koca ankarada yok abicim ya

kar' Alıntı:
yahu ben actım bu alarm konusunu.herkes arasında baska konuda paslasmıs.bır kısı dısında.benım soruma bırılerı yazsında problemı cozeyım.aman bı el atın yahu:sorry: :sorry: :sorry:
Arkadaşım burası sonuçta bi paylaşım forumu ve herkes düşüncelerini yazacak tabiki.Haaa biraz off-topic oldu haklısın ama laf açılıyo işte ...
Sen alarmı taktırdığın yere bi daha götürüp sormadın mı neymiş problem ?

torsion' Alıntı:
serkan abi o zaman phılıps h1 diamond vision fiyatını da bi zahmet bana bi öğrene bilir misin koca ankarada yok abicim ya

100 ün üzerindedir tahminim..Sorardım ama adamın elinde h4 vardı...100ytlye olur dedi...Genede bi bakiim....

kar' Alıntı:
yahu ben actım bu alarm konusunu.herkes arasında baska konuda paslasmıs.bır kısı dısında.benım soruma bırılerı yazsında problemı cozeyım.aman bı el atın yahu:sorry: :sorry: :sorry:

Haklısın ama biz bi görüş belirttik yani...Bi yere bağlı kalma derim...Bir kaç yere göster.Sonuşta herkesin arabasındaki alarmlar farklılık gösteriyor.Motor kilitleme hareket halinde olmaz..Çalınma sırasında düz kontak yapmaya karşın etkisi olduğunu biliyorum...

Giderken motor kilitleme yapacağını sanmıyorum ben de Allah muhafaza ... :(

kullanma kılavuzu varsa eğer orda programlamasını yaniden yapmalısın bu dediğim sonradan takma alarmlar için. benim eski arabada program bi karıştı.. kontağı açtıktan 1 dk sonra kapıları kilitliyodu. kontağı çıkardıktan sonra 1dk içinde kapıları kitliyodu filan. ama dedğim gibi sonradan takma alarm ise programlamada bi hata vardır. aslında orjinallerde de programlama war ama o kullanım kılavuzunda yazar oraya bak.

Geri