alarm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Haaa sağol,yakın bi yer olsa gelirdim ama;neyse ...

Alıp gönderiyim hocam istersen....Ben benimkinin fotosunu çektiğim zaman kumandayıda çekiyim,beğenirseniz gönderirim kargoyla, ne olacak....

Ooo çok teşekkürler Serkan,tamam resimlerini bekliyorum o zaman;ayrıca orda başka işe yarar (ama pahalı olmayan) bişeyler bulursan haber ver ... :)

Ok...Haberleşiriz...En kısa zamanda inşallah....Ön kısım için parçalar geldi mi yapılınca fotoları koycam.1ay oldu gelmesi lazım.Olmassa haftaya denizli auto showdayım o zaman orda çektiğimde gösteririm...

ALBATROS_09' Alıntı:
Ok...Haberleşiriz...En kısa zamanda inşallah....Ön kısım için parçalar geldi mi yapılınca fotoları koycam.1ay oldu gelmesi lazım.Olmassa haftaya denizli auto showdayım o zaman orda çektiğimde gösteririm...
yahu ben actım bu alarm konusunu.herkes arasında baska konuda paslasmıs.bır kısı dısında.benım soruma bırılerı yazsında problemı cozeyım.aman bı el atın yahu:sorry: :sorry: :sorry:

cevaplanmayan alarm sorusu

:pon: arabanın alarmında sorun vardı.elektrıkcıye goturdum.tamır ettı.ama sımdıde sureklı olarak hareket halındeylken bıle alarmın uyarı ışıgı sureklı yanıyor ,hıc sönmuyor.bugun aynı yere goturdum yoldayken bı sıkıntı yaratırmı dıye sordum.bır sey olmaz dedı.sızce guvenebılırmıyım.bu alarmların bazıları motoru kıtlıyormus.ne dersınız?:pon:

sonradan takma ucuz normal pıyasa malları alarmlar motoru kılıtlemez o sureklı yanma ayarı felan var sen kumandyla oyna duzelır belkı basılı tut tuslara bırseyler yap olur yada kutup basını cıkar gerı tak ama araban kaç model teyp kod ısteyebılır

Geri