Alici Gözüyle Baksaniz !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Silinen üye 11542
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bnce alınır gerçekten güzel km side bnce iyi gerçi 250 300 bin gidiyor bu arabalara ama

şu vectranın bir konsoluna birde direksiyonuna kıl oluyorum kamyon konsolu gıbı dümdüz.direksiyonda aşağı yukarı as950 direksiyonu boyutunda.sıf konsol yüzünden astra aldık.aslında astra konsolunu vectraya taksak nasıl olurki. :D :D

Vectra B ve Vectra C öyle dümdüz maalesef.ama bende Vectra B aşkı var.her noktasına aşığım arabanın:)Vectra B nin konsol Vectra C den kat kat güzel bana göre

Ben 2 şeye takıldım
İlk olarak 2001 yılında benim bildiğim 2.0 motorlar sadece cdx olarak çıktı.Ozaman 1.8 motorlar ise elegance donanımda satılıordu.
2. ise araç belki kaportada hasarı olmayabilir ama belki alttan darbe almıs olup sanjuman yada motoru hasar görmüş olabilir.Alttan şaşe darbe aldı ise belki kaput çizgileri ondan farklı olabilir belkide sadece ayarsızda olabilir,bu kadar karamsarda olmamak lazım, sanayi pert araç toplayanları gördüken sonra araçlara karşı çok kötümser yanaşma kanatindeyim..Adamlar 2006 passat aracın söför kısmı tamamen başka passattan kaynatmışlardı ve arac dısardan kesinlike anlasılmıyor anlamak için aracın içindeki taban döşemesini sökmeniz lazım piyasada neler var neler ..9 kere düşün 1 kere al derim ben...

Geri