Alici Gözüyle Baksaniz !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Silinen üye 11542
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
neden zorlansın ki?bence düz vites satmak daha zor yani mesela ben düz vites 2.el araç alıyor olsam tereddüte düşerim.belki adam sürekli devirli kullanmıştır.ne biliyim viteste bırakıp fren çekmemiştir vs.ama otomatikte sport tuşu dışında hep düşük devirlerde yol alıyor.benim arabamda otomatik ve alırken hiç tereddüte düşmedim

bencede kaputla farlar arasında boşluk var o da tamponun zamanla boşluk oluşturmasından kaynaklanıyor olabilir onnu dışında resme bakarsak albenisi çok ama birde araca bin gez dolaş servise git gel bakalım belki sesi kulağına hoş gelmeyecek...

neden zorlansın ki?bence düz vites satmak daha zor yani mesela ben düz vites 2.el araç alıyor olsam tereddüte düşerim.belki adam sürekli devirli kullanmıştır.ne biliyim viteste bırakıp fren çekmemiştir vs.ama otomatikte sport tuşu dışında hep düşük devirlerde yol alıyor.benim arabamda otomatik ve alırken hiç tereddüte düşmedim

Kişiden Kişiye Fark Var Tabikide. Bişi Diyemem.

Ancak O KaputLa FarLara gözüm çoK takıLdı. Ama Kaput ve Çarmuluklar farların oLduğu yerde aynı hizada. Net bişey söyLiyemem tabiki ancak onun dışında gayet güzeL ara...

Arkadaşlar akü orjinal değil sanırım... burdan yola çıkarak aracın önden darbeli olduğuna kadar bir beyin fırtınası yapılabilir o yüzden gidip görmek lazım...

allınır..

o araç galerideyse bence arabada bir sorun yoktur:)çünkü galericiler araba alırken daha ilk görüşte anlıyorlar ne var ne yok.ama galerilerden araba almayada bir türlü ısınamadım gitti

dediğin doğru ama pratikte öyle olmuyor. otomatik vites zor satılır çünkü talep olmuyor. piyasadaki araçların %15 otomatikti galiba. "ben bunu beğendim" denmiyor, "bu daha rahat satılır deniyor". zırt pırt araba değiştirilmeyecekse bence saçma sapan bir mantık ama millet böyle düşünüyor işte.

Arkadaşlar Yorumlarınız için teşekkürler....

Geri