Almanya'da arabama Türk çarptı.

Ynt: Almanya'da arabama Türk çarptı.

GNSpower link' Alıntı:
ևok geçmiş olsun, demek ki adam Türk olduğu için magnet gibi gelmiş yapışmış sana.

Uzun yıllar kullanacak olduktan sonra bende değişim yapmalarından yanayım, nasıl olsa değer kaybı belli bir süre sonra çok büyük fark yaratmaz oluyor.

Allah beterinden saklasın, ucuz atlatmışsın.

Boyanabiliyorsa neden değiştirsin? Eski kapının üzerinde mangal mı yapacaksın  :D

Güncel olarak düşünürsek 10 yıllık Astra G alırken değişene bakmıyor muyuz? Değişensiz 2003 Astra G'nin değeri, değişeni olana göre daha yüksek değil mi? Bence 10 yıl sonra uçan arabalar çıkmazsa bu durum Astra J için de geçerli olacaktır :)

ulas79 link' Alıntı:
astar çıktı ise boya gereklidir giden boya geri gelmez malesef ,büyük ihtimal tam kapı boya yaparlar.

Yeni yapilan boya tabi arabaya göre daha parlak görünecek.Gerci arabamin boyasi oldukca iyi durumda, ama sonucta 3 yillik araba.

Cok gariptir, darbeyi hissettikten sonra aklima ilk gelen sey su oldu: Perfectim bozuldu, yani artik hafif kazali araba sahibiyim:)

vehicle_dynamics link' Alıntı:
Yeni yapilan boya tabi arabaya göre daha parlak görünecek.Gerci arabamin boyasi oldukca iyi durumda, ama sonucta 3 yillik araba.

Cok gariptir, darbeyi hissettikten sonra aklima ilk gelen sey su oldu: Perfectim bozuldu, yani artik hafif kazali araba sahibiyim:)

Olsun önemli olan K.O olmadın. ((:

Knockout demek istedin sanirim :) bes dakka dusundum Dogan ne diyo diye hatta bilmedigim bir argomu var diye korktum biran :)

OGOKTAS link' Alıntı:
Knockout demek istedin sanirim :) bes dakka dusundum Dogan ne diyo diye hatta bilmedigim bir argomu var diye korktum biran :)

Aklıma Street Fighter serisi geldi Perfect deyince ordan K.O dedim. Doğru tahmin etmişsin. ((:

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.

Selam Arkadaşlar,

Dilekleriniz için teşekür ederim.

Az önce hasar uzmanı incelemelerini tamamladı.Arka kapı büyük olasılık değişecek, ön kapı tamir , kapılara komple boya, ön ve arka çamurluğun belli yerine kadar da vernik dedi.Adam sahiden uzmanmış, daha önce marşpiyel için yaptırdığım tamiri gördü ve nereye kadar vernik yapıldığını da gösterdi.Ama marşpiyelde bile boya kalınlığı 75 mikron falandı, heralde 100 mikron ve üstü olunca boyalı deniyormuş.

Aracımda büyük bir darbe olayı yok.En iyi şekilde tamirini yaptırıcam.Değişen parça da değişsin.Bilirkişi raporunda zaten teğetsel ve küçük çaplı bir darbe olduğu görünecek.

Resimleri ekliyorum.

[img=800x600]http://m1311.hizliresim.com/1h/y/v11x8.jpg[/img]

[img=800x600]http://j1311.hizliresim.com/1h/y/v126q.jpg[/img]

[img=800x600]http://n1311.hizliresim.com/1h/y/v12jv.jpg[/img]

bence arka kapının değişmesini gerektirecek bir durum yok yinede karar sizin tabi

Geri