amatör boya koruma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iomega
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

iomega

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
aracımı yeni aldım. boya koruma ve parlaklık için bişeyler yapmak istiyorum.

1- meguiars show car glaze ve meguiars nxt wax ürünlerini kendim uygularsam iyi sonuç elde edebilirmiyim.

2- bu ürünleri nereden temin edebilirim.

yardım ve fikirlerinizi bekliyorum...

ınternetten alabılırsın
aracının rengi ne koyu renkse nxt 2 yi al yeter sana ;)

aracımın rengi teknik gri. internette bulamadım ürünleri özellikle show car glaze ürünü hiç yok. nxt 2 de stoklarda yok.

aracının rengi açık renk glaze luzumsuz koyu renkse glaze derinlik veriyor boyada

teknik gir koyu gri olan mı yoksa gümüş grisi olan mı yanıltmış olmak istemem

teknik gri tam glaze lik ;)

yurtdısı alışveriş yapabilirseniz bulmanız çok rahat onun dısında Türkiyede satan kişilerde var

mesela "meguiars show car glaze" olarak aratınca ilk çıkan Türkçe siteye giriyorum daha sonra o site içinde arama yapınca birşeyler çıkıyor;)

ürünleri temin edebildim. kargoda yakında gelir. bakalım sonuçlar nasıl olacak. glaze ve wax ı elle uygulamış olanlar varsa bilgilerini ve tavsiyelerini bekliyorum...

kola kuvvet yapıyorum ben yeterkı malzeme cok ıyı kalitede olsun makına pastasını da elle attım sonuc mukemmel (meguliars m 105)

ürünleri temin edebildim. kargoda yakında gelir. bakalım sonuçlar nasıl olacak. glaze ve wax ı elle uygulamış olanlar varsa bilgilerini ve tavsiyelerini bekliyorum...

ben uyguladım siz dikkat edin 4 gündür sırtım ağrıyor canım çıktı makine lazım :D

Geri